Libnet.ro
UNICEF

10:31

Iohannis, dupa slujba de inmormantare a Regelui Mihai: Am condus astazi pe ultimul drum un veritabil om de stat. Va ramane un reper de integritate

Adevărul Adevărul,
Iohannis, dupa slujba de inmormantare a Regelui Mihai: Am condus astazi pe ultimul drum un veritabil om de stat. Va ramane un reper de integritate

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata seara, un scurt mesaj referitor la Regele Mihai, dupa slujba de inmormantare care a avut loc la Catedrala Patriarhala din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Primele cuvinte ale Patriarhului Daniel la slujba de inmormantare a Regelui Mihai: Regretam ca aceasta catedrala este prea mica

Patriarhul Daniel a inceput slujba de inmormantare a Regelui Mihai prin exprimarea regretului ca actuala catedrala, cea din Dealul Mitropoliei, e prea mica si nu pot fi prezenti tot cei care ar fi dorit. in prezent se lucreaza la constructia Catedralei Mantuirii Neamului care ar urma sa aiba o capacitate de 5000 de persoane.

Predica rostita de Patriarhul Daniel la finalul slujbei de inmormantare a Regelui Mihai I

Credinta l-a ajutat sa fie statornic in iubirea fata de popor si patrie, sa respinga dictatura nazista si comunista, sa fie curajos si demn, rabdaror si iertator, virtuti pentru care a fost pretuit de Casele Regale ale Europei si de oameni simpli, a spus Patriarhul Daniel la finalul slujbei de inmormantare a Regelui Mihai I.

Programul presedintelui Iohannis in ziua inmormantarii Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat rpezenta la funeraliile Regelui Mihai. Potrivit Administratiei Prezidentiale, la ora 09:50 presedintele va sosi la Palatul Regal, in Sala Tronului, unde.

Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai va fi adus astazi in tara

Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai va fi adus in tara miercuri, la ora 11. 00, si va fi dus la Castelul Peles, unde va ramane pentru cateva ore, apoi va fi transportat la Bucuresti si va fi depus in Sala Tronului de la Palatul Regal, unde va ramane pana sambata, ziua in care va avea loc inmormantarea, la noua catedrala Episcopala de la Curtea de Arges.

Zi de doliu in Romania. Moment unic la slujba de inmormantare a Regelui Mihai

Regele Mihai este condus sambata pe ultimul drum. Slujba de inmormantare a Regelui Mihai, care a fost oficiata la Patriarhie de catre PF Daniel impreuna cu un sobor de preoti, s-a.

Decizie de ultima ora a presedintelui Iohannis in timpul inmormantarii Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis ii primeste, sambata, la ora 14,30, la Palatul Cotroceni, pe Regele Juan Carlos I si Regina Sofia ai Spaniei, pe Marele Duce de Luxemburg si pe Regele Carl al XVI-lea Gustaf.

Patriarhul Daniel ne-a certat ca nu-i gata Catedrala Neamului, chiar la inceputul slujbei de inmormantare a Regelui Mihai

000 de oameni au ascultat, din afara Patriarhiei, slujba de inmormantare a Regelui Mihai, oficiata de catre Patriarhul Daniel impreuna cu un sobor de preoti. La slujba au avut acces doa.

Doliul national in memoria Regelui Mihai I a inceput astazi

Astazi, maine si sambata sunt zile de doliu national pe teritoriul tarii noastre in memoria Regelui Mihai I, potrivit unui comunicat de presa al Executivului.

Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai va fi adus astazi in tara

Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai va fi adus in tara astazi, la ora 11:00, si va fi dus la Castelul Peles, unde va ramane pentru cateva ore, apoi va fi transportat la Bucuresti si va fi depus in Sala Tronului de la Palatul Regal, unde va ramane pana sambata, ziua in care va avea loc inmormantarea, la noua catedrala Episcopala de la Curtea de Arges, potrivit News. ro.

Slujba impresionanta in memoria Regelui Mihai - VIDEO

Slujba de inmormantare a Regelui Mihai de la Catedrala Patriarhala a inceput sambata la pranz, patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, oficiind impreuna cu opt.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2951 seconds )