Libnet.ro
UNICEF

17:01

Mihai Chirica contesta excluderea din PSD si da in judecata partidul

Antena3 Antena3,
Mihai Chirica contesta excluderea din PSD si da in judecata partidul

Mihai Chirica va contesta in instanta excluderea din PSD. Primarul Iasiului spune ca va sesiza, mai intai, comisia de integritate din interiorul PSD. Forul este condus de Florin Iordache si nu are mari sperante. continuă pe Antena3

LOVITURA pentru PSD: Primarul Iasiului, Mihai Chirica, anunta ca da in judecata partidul

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a anuntat ca da in judecata PSD pentru ca nu ar fi fost informat in legatura cu deciziile Comitetului Executiv, si astfel, sustine edilul, i-a fost incalcat dreptul la.

Mihai Chirica: Nu am primit nicio informare oficiala ca as fi fost exclus; am aflat din presa

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, sustine ca nu a primit nicio informare oficiala privind excluderea sa din partid, desi PSD Iasi a transmis un comunicat de presa in acest sens. Acesta a spus ca a aflat din.

Primarul de la Iasi, Mihai Chirica, a dat in judecata intregul PSD

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a decis sa dea in judecata organizatia judeteana, precum .

Politic show:Atac la CCR: Puterea a inteles sa bage pumnul in gura opozitiei...;Orban: Iohannis, extrem de consecvent; Nu i se poate pune la indoiala sustinerea luptei anticoruptie;Decizia de excludere a lui Chirica din PSD a ajuns la filiala. Chirica: E

Decizia de excludere a lui Chirica din PSD a ajuns la filiala. Chirica: Este o solutie stalinista, a fost luata cu cutitele in mana. Cred ca nu e bine sa aiba viziunile pe care le are PSD in momentul de fata, care a ravasit toata Romania intr-o modalitate cum nu s-a intamplat de la Stalin incoace. Orban: Iohannis, extrem de consecvent; Nu i se poate pune la indoiala sustinerea luptei anticoruptie. Iohannis a avut o atitudine foarte clara legata de disputa intre politicienii din majoritatea parlamentara si DNA si a lasat sa se inteleaga ca nu vede niciun motiv pe care sa se bizuie aceasta propunere de revocare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )