Libnet.ro
UNICEF

13:30

Radu F. Alexandru, despre Mihai Tudose: Nu il recomanda nimic, nici ca integritate, nici ca moralitate

Antena3 Antena3,
Radu F. Alexandru, despre Mihai Tudose: Nu il recomanda nimic, nici ca integritate, nici ca moralitate

Radu F. Alexandru, reprezentant al Partidului National Liberal, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre Mihai Tudose, premierul desemnat deKlaus. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu, despre Mihai Tudose: Va avea obligatia sa ne arate ca nu are dubla comanda, planeaza suspiciuni asupra sa

Lia Olguta Vasilescu a declarat luni ca Mihai Tudose va avea obligatia sa ne arate ca nu are dubla comanda. Intrebata in mod repetat de ziaristi despre legaturile lui Tudose cu SRI, Olguta Vasilescu a declarat ca exista suspiciuni despre domnia sa, dar el ne-a dovedit de fiecare data ca singura comanda a lui e la PSD.

Ludovic Orban, despre Mihai Tudose: Nu are niciuna dintre calitatile necesare de a conduce un Guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, ca premierul desemnat, Mihai Tudose, nu indeplineste calitatile necesare pentru a conduce un viitor guvern si ca este convins ca performanta.

Liviu Dragnea: Mihai Fifor, Carmen Dan, Lia Olguta Vasilescu, Adrian Tutuianu si Marcel Ciolacu au refuzat sa fie desemnati premier. Convingerea mea e ca Mihai Tudose nu are dubla comanda

Liviu Dragnea a declarat luni ca cinci lideri PSD - Mihai Fifor, Carmen Dan, Lia Olguta Vasilescu, Adrian Tutuianu si Marcel Ciolacu - au declinat din diverse motive sa fie desemnati premier, iar Mihai Tudose a acceptat. Convingerea mea e ca Mihai Tudose nu are dubla comanda, a mai spus Liviu Dragnea.

Radu Banciu, despre nominalizare de premier: Mihai Tudose nu reuseste sa se califice pentru functie in niciunul din cele mai sensibile subiecte ale momentului (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu nominalizarea lui Mihai Tudose ca premier al Romaniei, atragand atentia ca fostul ministru de Economie pica testul tuturor.

Cele mai bune meme cu Mihai Tudose, propunerea de premier din partea PSD

Mihai Tudose nici nu a apucat sa fie propus ca prim-ministru de catre PSD, ca deja s-a umplut internetul de glume pe seama acestuia. Chiar in momentele in care scriu acest articol, la Cotroceni au inceput consultarile in vederea formarii unui nou guvern, iar PSD este la rand. Acestia l-au propus pe Mihai Tudose, fost [].

Raluca Turcan, despre desemnarea lui Mihai Tudose: Standardele PSD in materie de competenta sunt foarte reduse

Raluca Turcan, prim-vicepresedinte al PNL, a afirmat, ca desemnarea lui Mihai Tudose ca premier arata ca standardele de competenta ale PSD pentru functiile publice sunt foarte reduse si ii cere lui Tudose.

Eugen Tomac despre desemnarea lui Mihai Tudose ca premier: Klaus Iohannis a demonstrat ca este un politician slab

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, scrie, luni, pe pagina sa de Facebook, dupa desemnarea lui Mihai Tudose ca premier, ca Iohannis nu a scapat de sindromul USL! Nu cu mult timp in urma, iesea in strada, mimand ca intelege cat rau face PSD tarii. Astazi, a demonstrat ca este un politician slab, care nu este capabil sa lupte cu ciuma rosie.

Elena Udrea, despre nominalizarea lui Mihai Tudose in functia de premier: Praf si pulbere

Elena Udrea a reactionat pe pagina sa de Facebook dupa nominalizarea PSD-ALDE in persoana lui Mihai Tudose in functia de premier. Praf si pulbere!!! Asa poate fi descrisa miscarea Dragnea-PSD de.

Mihai Tudose, prima declaratie dupa desemnarea ca premier: Pana acum va deranjau majoritatile, acum aveti o problema abtinerile din PSD?

Pana acum va deranjau majoritatile, acum aveti o problema abtinerile din PSD?. Aceasta e prima declaratie a lui Mihai Tudose, propus premier de PSD si ALDE, cand a fost intrebat de ziaristi despre cele patru abtineri ale unor importanti lideri PSD fata de nominalizarea sa.

Sa nu dea Dumnezeu sa fie ziua tradarii PSD: Reactia lui Marian Oprisan (PSD) la desemnarea lui Mihai Tudose ca premier

Sociologul Marius Pieleanu a citit luni in direct la Antena 3 un SMS despre care a spus ca l-a primit de la Marian Oprisan liderul PSD Vrancea). Reactia lui Oprisan la posibila desemnare a lui Mihai Tudose ca premier din partea PSD a fost: De dragul partidului l-am votat pe Tudose. Sa nu dea Dumnezeu sa fie ziua tradarii PSD, a membrilor, simpatizantilor PSD si cetatenilor Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )