Libnet.ro
UNICEF

00:07

in viitorul cabinet vor fi si nume noi, dar si ministri din vechiul Executiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 in viitorul cabinet vor fi si nume noi, dar si ministri din vechiul Executiv

ACTUALIZARE 11:41 Dragnea: Nu cred ca va fi niciun ministru cu probleme de integritate Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, la inceputul sedintei Comitetului Executiv al PSD in care va fi stabilita componenta noului guvern, ca nu crede ca in Guvern se va regasi vreo persoana cu probleme de integritate. -------- Din noul Guvern vor face parte atat oameni noi, cat si ministri din vechiul executiv, a declarat astazi premierul desemnat Viorica Dancila, inaintea sedintei Comitetului Executiv National al PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila, despre componenta cabinetului pe care il va conduce: Sunt si nume noi, dar sunt si ministri din vechiul Guvern

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca din noul cabinet vor face parte atat persoane noi, cat si ministri din vechiul Cabinet. Am participat la evaluarea, analiza.

Nume noi, pe lista viitorul guvern Dancila

Nume noi, pe lista guvernului Dancila. Apare numele lui Adrian Dobre, purtator de cuvant al PSD, care ar putea sa devina ministrul pentru Dialog social, potrivit informatiilor Antena 3. in prezent,.

Nume noi, pe lista viitorului guvern Dancila

Nume noi, pe lista guvernului Dancila. Apare numele lui Adrian Dobre, purtator de cuvant al PSD, care ar putea sa devina ministrul pentru Dialog social, potrivit informatiilor Antena 3. in prezent,.

PSD se reuneste vineri pentru a stabili noii ministri din guvernul Dancila. Conducerea Parlamentului stabileste vineri calendarul pentru investirea cabinetului

Birourile permanente ale parlamentului se reunesc in sedinta vineri pentru a stabili calendarul investirii guvernului condus de Viorica Dancila, al treilea al coalitiei PSD-ALDE, de la ora 15. La ora 11. 00, Comitetul Executiv National al PSD se reuneste pentru a stabili noii ministri din guvernul Viorica Dancila.

Viorica Dancila: Sunt nume noi, dar si ministri din vechiul Guvern

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a declarat ca din viitorul cabinet vor face parte si nume noi, fara a da detalii daca printre viitorii ministri sunt si persoane care au probleme de.

LIVETEXT Variantele de Guvern Dancila: Dragnea vrea un guvern cu trei vicepremieri / Ce nume noi se anunta in viitorul Executiv / Eugen Teodorovici la Finante

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va propune o varianta de guvern cu trei vicepremieri, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, cei trei vor fi Paul Stanescu, Gratiela Gavrilescu si Viorel Stefan, care ar urma sa fie vicepremier fara portofoliu. O alta varianta de posibil vicepremier vehiculata in PSD este Ilan Laufer, ministru pentru mediui de afaceri. La ministerul sanatatii, propunerea cu ele mai mari sanse sa fie votata ar fi Sorina Pintea, manager la spitalul judetean Baia Mare. ------------Ora 12: 39: Ilan Laufer, unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, nu va mai face parte din viitorul guvern, au confirmat pentru HotNews. ro surse din sedinta PSD. Ora 12. 09: Toma Petcu ALDE) ar fi demisionat din guvern, iar locul sau la Ministerul Energiei ar urma sa fie luat de Anton Anton, tot de la ALDEOra 11. 53: Surse din PSD sustin ca Eugen Teodorovici a fost deja votat in CEX in functia de ministru la FinanteOra 11. 33: George Ivascu sustinut de Gabriela Firea / PSD Bucuresti) este numele vehiculate de Antena 3 pentru Ministerul CulturiiOra 11. 29: un nou nume discutat in sedinta PSD pentru functia de vicepremier ar fi, potrivit surselor HotNews. ro, Ana Birchall. La Finante este luat in discutie Eugen Teodorovici in locul lui Ionut MisaUrmariti evolutiile LIVETEXT din sedinta PSDParticipa in articol la sondajul HotNews. ro: Cum crezi ca va fi noul guvern, fata de guvernul Tudose?.

LIVETEXT Variantele de Guvern Dancila: Dragnea vrea un guvern cu trei vicepremieri / Ce nume noi se anunta in viitorul Executiv

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va propune o varianta de guvern cu trei vicepremieri, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, cei trei vor fi Paul Stanescu, Gratiela Gavrilescu si Viorel Stefan, care ar urma sa fie vicepremier fara portofoliu. O alta varianta de posibil vicepremier vehiculata in PSD este Ilan Laufer, ministru pentru mediui de afaceri. La ministerul sanatatii, propunerea cu ele mai mari sanse sa fie votata ar fi Sorina Pintea, manager la spitalul judetean Baia Mare. ------------Ora 11. 53: Surse din PSD sustin ca Eugen Teodorovici a fost deja votat in CEX in functia de ministru la finanteOra 11. 33: George Ivascu sustinut de Gabriela Firea / PSD Bucuresti) este numele vehiculate de Antena 3 pentru Ministerul CulturiiOra 11. 29: un nou nume discutat in sedinta PSD pentru functia de vicepremier ar fi, potrivit surselor HotNews. ro, Ana Birchall. La Finante este luat in discutie Eugen Teodorovici in locul lui Ionut MisaUrmariti evolutiile LIVETEXT din sedinta PSDParticipa in articol la sondajul HotNews. ro: Cum crezi ca va fi noul guvern, fata de guvernul Tudose?.

Variantele de Guvern Dancila: Dragnea vrea un guvern cu patru vicepremieri / Ce nume noi se anunta in viitorul Executiv / Eugen Teodorovici la Finante

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va propune o varianta de guvern cu trei vicepremieri, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, cei trei vor fi Paul Stanescu, Gratiela Gavrilescu si Viorel Stefan, care ar urma sa fie vicepremier fara portofoliu. O alta varianta de posibil vicepremier vehiculata in PSD este Ilan Laufer, ministru pentru mediui de afaceri. La ministerul sanatatii, propunerea cu ele mai mari sanse sa fie votata ar fi Sorina Pintea, manager la spitalul judetean Baia Mare. ------------Ora 14:26 Natalia Intotero va fi la ministerul pentru romanii de pretutindeni, in locul Andreei Pastarnac Ora 14. 15: Sedinta s-a incheiat, premierul desemnat Viorica Dancila va prezenta in scurt timp echipa completa a Guvernului14:13: Secretariatul de stat pentru Bucurest dorit de primarul Gabriela Firea nici macar nu a fost luat in discutie in sedinta PSD, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Nici Firea n-a mai facut propunerea. Ora 14. 05: Ministerul pentru Dialog Social a fost desfiintat si se transforma in secretariat de stat la Ministerul MunciiOra 13. 52: Ioana Bran a fost votata pentru postul de ministru al Tineretului si Sportului. Ioana Bran 31 de ani) e deputat PSD, fiica unui mare producator de palinca din Satu MareParticipa in articol la sondajul HotNews. ro: Cum crezi ca va fi noul guvern, fata de guvernul Tudose?.

Dragnea vrea un guvern cu trei vicepremieri/ Ce nume noi se anunta in Guvernul Dancila

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va propune o varianta de guvern cu trei vicepremieri, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, cei trei vor fi Paul Stanescu, Gratiela Gavrilescu si Viorel Stefan, care ar urma sa fie vicepremier fara portofoliu. O alta varianta de posibil vicepremier vehiculata in PSD este Ilan Laufer, ministru pentru mediui de afaceri. La ministerul sanatatii, propunerea cu ele mai mari sanse sa fie votata ar fi Sorina Pintea, manager la spitalul judetean Baia Mare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )