Libnet.ro
UNICEF

13:15

DRAGNEA: Nou termen in procesul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DRAGNEA: Nou termen in procesul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit un nou termen in procesul privind angajarile fictive la Protectia Copilului Teleorman pentru 15 aprilie. Liviu Dragnea trebuia sa se prezinte la termenul de astazi, insa este internat in spital. continuă pe Ziarul Bursa

Nou termen in dosarul angajarilor fictive. Liderul PSD era citat pentru a fi audiat la Curtea Suprema

Apelul liderului PSD, Liviu Dragnea la condamnarea de 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare este asteptat sa inceapa efectiv luni, cu audierea mai multor martori si inculpati. Printre acestia se afla si Liviu Dragnea, insa prezenta lui la Curtea Suprema este incerta dupa ce zilele trecute a acuzat dureri din cauza unei duble hernii de disc, fiind internat la o clinica particulara.

Nou termen in dosarul angajarilor fictive. Liderul PSD, aflat in spital, era citat pentru a fi audiat la Curtea Suprema

Apelul liderului PSD, Liviu Dragnea la condamnarea de 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare este asteptat sa inceapa efectiv luni, cu audierea mai multor martori si inculpati.

Liviu Dragnea, audiere in cazul angajarilor fictive. Presedintele PSD se afla inca de sambata in spital

Este ziua audierii pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD ar trebui sa fie audiat luni, la Instanta Suprema, in dosarul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman. Acesta este ins.

UPDATE Judecatorii Instantei Supreme au anuntat ca-l vor audia pe Dragnea pe 15 aprilie, in dosarul angajarilor fictive / Martor: Oamenii stiau care e situatia, dar nu comentau de frica

Judecatorii instantei supreme au stabilit ca Liviu Dragnea sa fie audiat in dosarul privind angajarile fictive de la DGASPC Teleorman pe data de 15 aprilie. Dragnea ar fi trebuit sa se prezinte luni la iCCJ, insa este internat in spital in urma unei duble hernii. Pe de alta parte, magistratii au continuat luni audierea unor martori cheie, printre care si fosta sefa a departamentului Resurse Umane care a relatat ca toata lumea stia care era situatia angajatelor, insa oamenii nu comentau de frica sa nu isi piarda locul de munca.

Mesaj ironic de la Biserica Romano-Catolica pentru Dragnea: Am un proces azi. N-am putut sa ma internez ca sa scap

Purtatorul de cuvant al Arhiescopiei Romano Catolice, Francisc Dobos, a ironizat situatia in care a ajuns liderul PSD, Liviu Dragnea, nevoit sa se interneze din cauza durerilor de spate. Numai ca luni era programat un nou termen in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, termen la care Liviu Dragnea nu s-a prezentat. Francisc [] .

PROCESUL PRIVIND ANGAJARILE FICTIVE LA PROTECTIA COPILULUI TELEORMAN Liviu Dragnea trebuia sa se prezinte astazi la inalta Curte

Liviu Dragnea trebuia sa se prezinte astazi la inalta Curte, in procesul privind angajarile fictive la Protectia Copilului Teleorman, insa este internat in spital. Liderul PSD are dubla hernie de disc si va ramane internat pentru cateva zile, a anuntat, duminica dimineata, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, la Antena 3. in cursul serii, el a spus ca medicii urmau sa decida daca Dragnea va fi operat.

Doctorii decid luni daca il opereaza pe Dragnea. PSD amana validarea listelor la europarlamentare

Codrin Stefanescu a declarat duminica seara, la Antena 3, ca l-a vizitat pe Liviu Dragnea la spital, iar medicii urmeaza sa decida luni daca il vor opera pe liderul PSD. Secretarul general al PSD a precizat ca va fi amanata pentru o saptamana validarea in CEx a listei candidatilor la europarlamentare. Amintim ca luni, la inalta Curte, este programat un nou termen in dosarul angajarilor fictive, in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Fosta sefa a Directiei pentru Protectia Copilului Teleorman s-a imbolnavit la fel ca Liviu Dragnea: sufera de afectiuni ale coloanei vertebrale

Nu doar presedintele PSD, Liviu Dragnea, internat la o clinica privata din Capitala, acuza probleme de spate. Exact aceeasi problema o intampina si Olguta Sefu, fosta directoare a Directiei de Protectie a Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea, nou discurs cu atacuri directe la Klaus Iohannis: Am constatat ca ii e lene si sa vorbeasca

Presedintele PSD Liviu Dragnea a lansat sambata, in discursul sustinut la Snagov, noi atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Dragnea a spus ca a constatat ca lui Iohannis ii e lene si sa vorbeasca, reactie la faptul ca seful statului s-a oprit de mai multe ori in timpul discursului de la Summitul PPE pentru a-si recupera vocea. Este cel mai recent dintre atacurile pe care seful PSD le-a lansat in ultima vreme la adresa presedintelui Iohannis, acestea venind pe fondul speculatiilor ca si-ar dori sa fie candidatul coalitiei la prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )