Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ion Iliescu, internat in continuare la Spitalul Elias din Capitala. Cum se mai simte fostul presedinte

Adevărul Adevărul,
Ion Iliescu, internat in continuare la Spitalul Elias din Capitala. Cum se mai simte fostul presedinte

Fostul presedinte Ion Iliescu se afla in continuare internat la Spitalul Elias din Bucuresti, Potrivit Mediafax, starea fostului sef de stat pare sa evolueaze favorabil. continuă pe Adevărul

Ion Iliescu este internat in continuare la Spitalul Elias

Fostul presedinte Ion Iliescu este internat in continuare la Spitalul Elias din Capitala, au declarat surse medicale, citate de Mediafax. Potrivit acestora, starea fostului sef de stat evolueaza favorabil.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Medicii au facut anuntul

Medicii de la Spitalul Elias din Capitala au oferit noi detalii despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei a fost internat, vineri seara, dupa ce s-a prezentat cu febra la unitatea spitaliceasca. Ion Iliescu se simte mai bine, dar ramane internat in spital Fostul sef de stat s-a prezentat, vineri [] .

Spitalul Elias: Ion Iliescu ramane internat pentru continuarea investigatiilor medicale. in ce stare se afla fostul presedinte

Fostul presedinte Ion Iliescu ramane internat la Spitalul Elias din Capitala pentru continuarea investigatiilor medicale, au transmis, sambata, reprezentantii unitarii medicale, printr-un comunicat de.

Ion Iliescu ramane internat la spitalul Elias. Care este starea lui de sanatate

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu ramane in continuare sub tratament la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Capitala, anunta reprezentantii unitatii spitalicesti, care precizeaza ca starea de sanatate a fostului sef de stat evolueaza favorabil.

UPDATE Ion Iliescu ramane internat la spitalul Elias. Care este starea lui de sanatate

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu ramane in continuare sub tratament la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Capitala, anunta reprezentantii unitatii spitalicesti, care precizeaza ca starea de sanatate a fostului sef de stat evolueaza favorabil.

Fostul presedinte Ion Iliescu ramane internat la Elias / Medici: Starea de sanatate a acestuia evolueaza favorabil

Ion Iliescu ramane internat la Spitalul Elias, medicii spunand ca starea de sanatate a fostului presedinte evolueaza favorabil. Anuntul vine dupa ce, vineri, unitatea medicala a informat ca lui Iliescu i se faceau mai multe investigatii medicale, in contextul unui sindrom febril recent instalat.

Mihai Constantinescu este internat in continuare la Spitalul Floreasca, in stare vegetativa

Mihai Constantinescu este internat in continuare la Spitalul Floreasca, iar starea sa de sanatate este stationara, nefiind inregistrata nicio evolutie, au declarat surse medicale citate de Mediafax. Potrivit acestora, Mihai Constantinescu este in stare grava, la fel de rea, vegetativa.

Ion Iliescu, anunt de ULTIM moment privind starea sa de sanatate! Medicii de la Elias au decis sa...

Fostul presedinte Ion Iliescu va ramane in continuare sub tratament la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, iar starea sa evolueaza favorabil, potrivit digi24. ro. Vestea vine in contextul in .

Spitalul Elias: Starea de sanatate a lui Ion Iliescu evolueaza favorabil; fostul presedinte ramane internat

Starea de sanatate a lui Ion Iliescu evolueaza favorabil, insa fostul presedinte ramane internat pentru continuarea investigatiilor, au anuntat, duminica, reprezentantii Spitalului Elias.

SPITALUL ELIAS: Starea de sanatate a lui Ion Iliescu evolueaza favorabil

Starea de sanatate a lui Ion Iliescu evolueaza favorabil, insa fostul presedinte ramane internat pentru continuarea investigatiilor, au anuntat, astazi, reprezentantii Spitalului Elias.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )