Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias din Bucuresti

Fostul presedinte Ion Iliescu se afla vineri seara la Spitalul Elias din Bucuresti pentru analize, informeaza surse medicale citate de Antena 3. Iliescu a fost operat in urma cu mai bine de o lunade. continuă pe Antena3

Ion Iliescu, la Spitalul Elias din Bucuresti

Fostul presedinte Ion Iliescu se afla vineri seara la Spitalul Elias din Bucuresti pentru analize, informeaza surse medicale citate de Antena 3. Iliescu a fost operat in urma cu mai bine de o lunade.

Ion Iliescu, internat de urgenta la Spitalul Elias

Fostul presedinte al tarii noastre, Ion Iliescum a fost transportat de urgenta, astazi, la Spitalul Elias din Capitala.

Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias: Fostul presedinte ar avea febra mare si va ramane sub supraveghere (VIDEO)

UPDATE:Apar noi informatii despre Ion Iliescu! Fostul presedinte ar avea febra mare si va ramane internat la Spitalul Elias pentru a fi supravegheat de medici. in cursul zilei de astazi 31 mai.

Ion Iliescu a mers la Spitalul Elias: Fostul presedinte face un control de rutina la doua luni de la operatia pe inima (VIDEO)

Fostul presedinte Ion Iliescu a mers vineri la Spitalul Elias din Capitala unde urmeaza sa faca un control de rutina la doua luni de la operatia pe inima. Ion Iliescu a mai avut probleme grave de sanatate.

Ion Iliescu a ajuns din nou la spital. Care este starea de sanatate a fostului presedinte

Ion Iliescu a ajuns, vineri, la Spitalul Elias din Capitala pentru a i se face mai multe investigatii medicale. Reprezentantii unitatii spitalicesti au anuntat ca fostul presedinte al Romaniei a fost internat dupa ce s-a prezentat cu febra. in luna aprilie, Ion Iliescu a fost supus unei interventii chirurgicale, dupa ce s-a simtit rau. Ion [] .

Ion Iliescu a fost internat la spitalul Elias

Fostul presedinte a ajuns din nou la spital, unde a fost internat dupa ce s-a prezentat cu febra, arata mai multe surse citate de Mediafax. in luna aprilie fostul presedinte a fost operat de pericardita lichidiana - tamponada cardiaca.

Ion Iliescu, operat la inceputul lunii aprilie, la spital pentru control / Spitalul Elias: S-a prezentat cu febra

Fostul presedinte Ion Iliescu se afla, vineri, la spital, pentru mai multe investigatii medicale, au declarat, pentru Mediafax, surse medicale, dupa ce in luna aprilie, a fost operat de ericardita lichidiana - tamponada cardiaca.

Ion Iliescu, operat la inceputul lunii aprilie, la spital pentru control

Fostul presedinte Ion Iliescu se afla, vineri, la spital, pentru mai multe investigatii medicale, au declarat, pentru Mediafax, surse medicale, dupa ce in luna aprilie, a fost operat de ericardita lichidiana - tamponada cardiaca.

Credinciosii s-au strans deja in fata Catedralei Sfantul Iosif din Bucuresti, in asteptarea Papei Francisc: Este emotionant, este onorant. Sunt sentimente frumoase, de intarire a credintei - Romanii au rostit in cor RUGACIUNEA COLECTIVA (VIDEO, FOTO)

Papa Francisc va prezida, vineri, de la ora 18. 10, Sfanta liturghie in Catedrala CatolicaSfantul Iosif din Bucuresti. Oamenii s-au strans in fata lacasului inca de la orele amiezii, transmite.

Marius era in trafic pe un bulevard mare din Bucuresti, cand a vazut un biciclist care transporta mancare. in secunda urmatoare, a incremenit. Totul se petrecea sub ochii lui! Nu mai inervati reguli! VIDEO

Un sofer din Bucuresti a avut parte de scene incredibile pe un bulevardul 1 Decembrie. in fata sa, la cativa metri distanta, un biciclist care transporta mancare pentru un serviciu de delivery a fost implicat i.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2569 seconds )