Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea a ajuns din nou in spital

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea a ajuns din nou in spital

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost internat din nou, potrivit secretarului general adjunct, Codrin Stefanescu. Reprezentantul PSD a explicat ca seful partidului va sta internat cateva ore. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea a ajuns din nou la spital. Codrin Stefanescu: Se pare ca varianta pe care a ales-o nu este cea mai buna

Liviu Dragnea ar fi ajuns din nou la spital. Anuntul a fost facut duminica de secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, care a precizat ca liderul social-democratilor s-a prezentat din nou la spital.

Liviu Dragnea, din nou in spital

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost internat din nou in spital, ieri seara, a anuntat, astazi, la Brasov, secretarul general al partidului Codrin Stefanescu.

Liviu Dragnea a iesit din spital

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a externat din spital si si-a reluat activitatea politica, a declarat joi seara, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu. Dragnea a participat, joi, la o sedinta de.

Liviu Dragnea a fost internat din nou

Informatii de ultima ora despre Liviu Dagnea. Liderul social-democrat a ajuns din nou la spital. Stire in curs de actualizare .

Liviu Dragnea s-a externat

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat, pentru Mediafax, ca Liviu Dragnea s-a externat din spital, desi, sustine el, medicii i-au recomandat sa se opereze. Presedintele PSD a avut o intalnire, joi, cu social-democratii la sediul partidului din Kiseleff.

Gabriela Firea, operata din nou la un spital din Capitala. Am trecut printr-un moment greu

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost operata in noaptea de joi spre vineri, la spitalul Dr. Ioan Cantacuzino pentru o afectiune a aparatului gastro-intestinal, anunta Primaria.

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea a fost internat cateva ore in spital pentru infiltratii / Cred ca va ajunge tot la operatie

Liviu Dragnea a fost internat in spital sambata seara, pentru cateva ore pentru a i se face infiltratii, a anuntat secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu. El a apreciat ca varianta aleasa de a face infiltratii nu este cea mai buna si ca liderul partidului va ajunge tot la operatie, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea s-a externat joi din spital si a avut o intalnire cu social-democratii

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca Liviu Dragnea s-a externat singur din spital si ca a avut apoi o intalnire cu membrii partidului la sediul din Kiseleff.

Tudorel Toader a pregatit Ordonanta de Urgenta care le va permite celor condamnati inainte de noiembrie 2018 la completurile de 5 de la instanta suprema sa depuna contestatie in anulare / Liviu Dragnea, printre beneficiari

Ministerul Justitiei a pregatit Ordonanta de Urgenta ceruta insistent lui Tudorel Toader de catre liderii PSD - cea care le va permite celor condamnati care au sentinte definitive pronuntate de completurile de 5 constituite la instanta suprema incepand cu 2014 sa depuna contestatie in anulare chiar daca au iesit din termenul legal de 30 de zile. Unul dintre beneficiarii actului normativ ar fi liderul PSD, Liviu Dragnea, care ar putea scapa de condamnarea definitiva din procesul Referendumului. in baza acestei ordonante, procesul ar putea fi reluat la instanta suprema, in faza de apel.

Liviu Dragnea, asteptat la sedinta CEx de luni

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat ca Liviu Dragnea in pofida durerilor atroce, va participa la sedinta de luni a Comitetului Executiv National al partidului. Codrin Stefanescu a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )