Libnet.ro
UNICEF

14:30

Liviu Dragnea, intrebat de ce s-a internat la un spital privat: Asa am facut toata viata, eu urmez medicul

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, intrebat de ce s-a internat la un spital privat: Asa am facut toata viata, eu urmez medicul

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a argumentat luni ca s-a internat la un spital privat, dupa ce a acuzat dureri la coloana vertebrala, deoarece asa i-a recomandat medicul sau, pe care il stie de mult si care a reusit o interventie foarte complicata la Irina Tanase, prietena sa. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, din nou in spital

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost internat din nou in spital, ieri seara, a anuntat, astazi, la Brasov, secretarul general al partidului Codrin Stefanescu.

Liviu Dragnea a ajuns din nou la spital. Codrin Stefanescu: Se pare ca varianta pe care a ales-o nu este cea mai buna

Liviu Dragnea ar fi ajuns din nou la spital. Anuntul a fost facut duminica de secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, care a precizat ca liderul social-democratilor s-a prezentat din nou la spital.

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea a fost internat cateva ore in spital pentru infiltratii / Cred ca va ajunge tot la operatie

Liviu Dragnea a fost internat in spital sambata seara, pentru cateva ore pentru a i se face infiltratii, a anuntat secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu. El a apreciat ca varianta aleasa de a face infiltratii nu este cea mai buna si ca liderul partidului va ajunge tot la operatie, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea a ajuns din nou in spital

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost internat din nou, potrivit secretarului general adjunct, Codrin Stefanescu. Reprezentantul PSD a explicat ca seful partidului va sta internat cateva ore.

Liviu Dragnea a fost internat din nou

Informatii de ultima ora despre Liviu Dagnea. Liderul social-democrat a ajuns din nou la spital. Stire in curs de actualizare .

Liviu Dragnea, despre alegerea unui spital privat: Eu urmez medicul. E un doctor care a reusit o interventie foarte grea la Irina si acolo mi s-a recomandat sa merg (VIDEO)

Liviu Dragnea a facut, la finalul sedintei de Comitet Executiv National al PSD, mai multe precizari privind decizia sa de a se interna la o clinica privata pentru a se trata in dauna unui spital.

Dragnea, intrebat de ce s-a internat intr-un spital privat: Este spital cu capital 100 la suta romanesc. Eu urmez medicul

Presedintele PSD Liviu Dragnea a explicat luni de ce s-a internat intr-un spital privat si nu intr-unul de stat si a subliniat ca deocamdata a decis sa nu se opereze de hernie. incercam cu fizioterapie, kinetoterapie, sex cat mai putin, a declarat liderul PSD.

Recomandarile medicului pentru Liviu Dragnea ca sa amane operatia. Sa renunte la amor de dragul PSD

Liviu Dragnea a vorbit, luni, despre recomandarile pe care i le-a facut medicul ca sa amane operatia de hernie. Printre altele, i s-a spus sa faca sex cat mai putin. Liderul PSD a precizat si motivul pentru care s-a internat intr-un spital privat si nu in unul de stat. Presedintele Camerei Deputatilor a spus ca [] .

Liviu Dragnea explica de ce a ales un spital privat si de ce a tinut la secret starea sa de sanatate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca a ales sa mearga la un spital privat pentru ca urmez medicul, nu spitalul. El a spus ca acolo lucreaza doctorul Catana, in care are mare incredere, acelasi om.

Liviu Dragnea s-a externat joi din spital si a avut o intalnire cu social-democratii

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca Liviu Dragnea s-a externat singur din spital si ca a avut apoi o intalnire cu membrii partidului la sediul din Kiseleff.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )