Libnet.ro
UNICEF

17:15

ALINA GORGHIU: O majoritate pro-europeana reprezinta cea mai buna solutie pentru Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALINA GORGHIU: O majoritate pro-europeana reprezinta cea mai buna solutie pentru Republica Moldova

O majoritate pro-europeana reprezinta cea mai buna solutie pentru Republica Moldova, a declarat, astazi, senatorul Alina Gorghiu, care a avut calitatea de observator international la alegerile parlamentare desfasurate, ieri, in Republica Moldova, scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Oscar 2019: cea mai buna actrita. Numele sonore au lipsit de la Oscar

Gala premiilor Oscar s-a incheiat si avem si o cea mai buna actrita a anului. Lista n-a fost dominata de nume sonore, ba din contra, ceea ce face castigatoarea sa iasa si mai mult in.

Cea mai buna reteta pentru imunitate lasata mostenire de parintele Elefterie. Efectele se vad din primele doua saptamani de administrare

Parintele Elefterie, ctitorul sfantei manastiri Dervent din Constanta,a lasat mostenire multe retete de vindecare cu efect maxim, printre care si un leac exceptional pentru imunitate. Pentru a prepara.

Cum alegi cea mai buna cura de slabire. Piata este invadata de mii de retete dietetice, iar oamenii cad in capcana

Mancarea dietetica inseamna, de fapt, mancarea sanatoasa. Daca doriti sa slabiti, evitati dietele drastice pentru ca nu va pot aduce satisfactii pe termen indelungat. Cel mai bine este sa mancati echilibrat si sa alegeti variante de meniuri cu putine calorii. Nutritionistul Dan Macovei ne invata cum ar trebui sa procedam atunci cand vrem sa incepem o dieta.

Topul Bloomberg al tarilor cu cea mai sanatoasa populatie. Unde se claseaza Romania

Spania are cea mai sanatoasa populatie, ea fiind urmata de Italia, Japonia si Islanda, se arata in datele Bloomberg Healthiest Country Index editia 2019, ce a vizat 169 de state. Astfel, dintr-un maximum de.

Presedintele Curtii de Apel Timisoara, despre stoparea activitatii din Justitie: Nu e cea mai fericita metoda

Curtea de Apel Timisoara si instantele arondate si-au prezentat, luni, raportul de activitate pentru anul 2018. La finalul sedintei de bilant, raspunzand intrebarilor jurnalistilor, presedintele Curtii de Apel Timisoara, judecatorul Erica Nistor, a declarat ca stoparea activitatii din justitie in semn de protest fata de modificarea legilor justitiei nu e cea mai fericita metoda.

Japonia se lupta cu cea mai grava epidemie de pojar din ultimul deceniu

Japonia se confrunta la ora actuala cu cea mai mare epidemie de pojar din ultimul deceniu. Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza ca eforturile globale de stopare a virusului dau gres in mare parte din cauza scepticismului fata de vaccinuri, informeaza The Guardian.

Cea mai mare retea de trafic de minori din Europa,libera sa actioneze din nou. Milioane de euro, palate si limuzine din cersit

Cea mai mare retea de trafic de minori din Europa este libera sa actioneze din nou. Se intampla in Romania, unde judecatorii au decis ca cei care au facut din zeci de copii sclavi, nu au facut de fapt nimic.

PSD:Romania a atins cea mai mare crestere a productivitatii economice, ajungand pe primul loc intre economiile dezvoltate din lume

Partidul Social Democrat au postat, vineri seara, pe pagina de Facebook, un mesaj in care vorbeste despre productivitatea economica din timpul Guvernarii PSD. in Guvernarea PSD, Romania a atins cea mai.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in luna ianuarie

Romania a avut, in luna ianuarie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, si anume de 3,2%, fiind urmata de Letonia 2,9%), Ungaria si Estonia ambele 2,8%), arata datele publicate vineri de.

Tavalugul scumpirilor a continuat in ianuarie. Eurostat: Romania a avut cea mai mare inflatie de UE

Inflatia anuala a scazut la 1,4% in zona euro si pana la 1,5% in statele membre ale uniunii Europene, a informat vineri Eurostat, precizand ca Romania a inregistrat cele mai mari scumpiri, de 3,2%, in timp ce Grecia a avut o inflatie de numai 0,5%, cea mai mica din UE.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )