Libnet.ro
UNICEF

16:16

Basescu, atac la Melescanu: Schimbati mumia de la Ministerul de Externe!

Adevărul Adevărul,
Basescu, atac la Melescanu: Schimbati mumia de la Ministerul de Externe!

Fostul presedinte Traian Basescu cere Guvernului schimbarea lui Teodor Melescanu din functia de ministru de Externe, pe motiv ca Romania este la un nivel international de neincredere care a mai atins cote atat de joase doar dupa Mineriada din Iunie 1991. continuă pe Adevărul

Basescu, atac la Melescanu: Schimbati mumia de la Ministerul de Externe

Fostul presedinte Traian Basescu cere Guvernului schimbarea lui Teodor Melescanu din functia de ministru de Externe, pe motiv ca Romania este la un nivel international de neincredere care a mai atins cote atat de joase doar dupa Mineriada din Iunie 1991.

Traian Basescu: Este EXTREMA URGENTA. Schimbati MUMIA de la MAE!

Traian Basescu solicita demiterea de urgenta a ministrului de Externe, Teodor Melescanu. Fostul presedinte sustine ca Romania a ajuns la un nivel international de neincredere care a mai atins cote atat.

Denuntatorul ministrului de Externe, fostul ambasador Bazil Popovici, audiat la Parchetul General

Procurorii Parchetului General au deschis un dosar penal dupa ce Bazil Popovici, fost ambasador al Romaniei in Maroc si Portugalia, a formulat o plangere pe numele ministrului de Externe, Teodor Melescanu, care si-ar fi numit fiul consul general la Strasbourg. Acesta a precizat ca Melescau stia de existenta unui concurs pe acel post, dar ca si-a dorit fiul pe acel post, ca intr-o tara bananiera.

ştiri din Politica

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )