Libnet.ro
UNICEF

17:46

Federal Reserve nu mai are stele calauzitoare pentru politica monetara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Federal Reserve nu mai are stele calauzitoare pentru politica monetara

Prima participare a lui Jerome Powell, in calitate de presedinte al Federal Reserve, la simpozionul anual de la Jackson a fost marcata de presiunile administratiei Trump pentru mentinerea unei politici monetare relaxate. Cu doar cateva zile inainte de inceperea reuniunii, unde au participat toti presedintii diviziilor regionale ale Federal Reserve, insa au lipsit Mario Draghi si Haruhiko Kuroda, Donald Trump a declarat ca nu este incantat de cresterea dobanzilor. continuă pe Ziarul Bursa

Veste BOMBA pentru toti soferii romani: Ce nu mai are voie politistul rutier sa faca incepand de acum! Toata lumea e fericita!

De vineri, 24 august, perioada in care amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din suma minima prevazuta de lege a crescut de la 48 de ore la 15 zile si ele nu mai pot fi platite pe loc.

Ion Cristoiu: George Maior nu mai are ce cauta in SUA. in curand ne amestecam in alegerile lor

Jurnalistul Ion Cristoiu este de parere ca ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, ar trebui rechemat si sa nu mai fie trimis peste Ocean, catalogand afirmatiile acestuia, potrivit carora Rudolph Giuliani.

Restituirea taxei de prima nmatriculare - au mai ramas doua zile pentru depunerea cererii

Pana in data de 31 august 2018 inclusiv, orice roman interesat fie ca e persoana fizica, fie ca actioneaza in numele unei companii) poate sa depuna cererea de restituire a taxei de prima inmatriculare, termen sub sanctiunea decaderii avand in vedere OUG nr. 52/2017, pentru restituirea taxei de inmatriculare, cu modificari ulterioare. Cererea nu mai trebuie sa fie insotita de alte documente, insa este in interesul contribuabilului sa o completeze corect. Contribuabilul are dreptul la dobanda de intarziere calculata pentru perioada de la data platii taxei si pana la restituire cu procentul prevazut in legislatia de astazi 0,02% pentru fiecare zi de intarziere art. 174 alin. 5) din Codul de procedura fiscala. Vezi aici modelul cererii.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )