Libnet.ro
UNICEF

21:47

Klaus Iohannis, la deschiderea Summitului Celor 3 Mari: Romania are potentialul de a fi o platforma energetica regionala

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, la deschiderea Summitului Celor 3 Mari: Romania are potentialul de a fi o platforma energetica regionala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, in deschiderea summitului Celor 3 mari, organizat la Bucuresti, ca forumul international reprezinta un eveniment de anvergura care are ca obiectiv principal acordarea sprijinului politic in realizarea proiectelor economice ale tarilor implicate. Seful statului a mai spus ca Romania are potentialul de a fi o platforma energetica regionala si a incurajat oamenii de afaceri sa propuna proiecte. continuă pe Adevărul

Iohannis, la Forumul Initiativei celor Trei Mari: Romania are potentialul de a deveni o platforma energetica

Presedintele Klaus Iohannis gazduieste, luni si marti, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, la care participa, printre altii, noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente, un.

Klaus Iohannis, la Summitul Initiativa celor Trei Mari: Viitorul Uniunii Europene este unul al unitatii si coeziunii

Romania este interesata sa mentina o relatie transatlantica operationala si robusta, vitala pentru sistemul de valori al civilizatiei occidentale, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis cu prilejul.

Donald Trump, mesaj important pentru Klaus Iohannis

Donald Trump a transmis Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, in calitate de gazda a Summitului Initiativa celor Trei Mari, un mesaj adresat participantilor la Summitul de la Bucuresti. Le transmit .

Donald Trump, mesaj pentru Klaus Iohannis

Presedintele SUA, Donald Trump, spune intr-un mesaj transmis participantilor la Summitul Initiativei celor Trei Mari, care are loc astazi si maine la Bucuresti, ca SUA raman dedicate colaborarii cu cele 12 state membre, pentru continuarea extinderii infrastructurii energetice, de transport si digitale, aratand ca Initiativa celor Trei Mari are un potential enorm de a furniza rezultate in aceste domenii si in alte sectoare importante de cooperare, relateaza News. ro.

Donald Trump, scrisoare pentru presedintele Klaus Iohannis: Astept cu interes sa aflu despre progresul nostru comun in noi proiecte de investitii si parteneriate de afaceri

Presedintele american Donald Trump a transmis luni un mesaj cu ocazia organizarii de catre Romania a sumitului Initiativa celor Trei Mari. in scrisoarea adresata presedintelui Klaus Iohannis, Donald Trump.

Klaus Iohannis, ANUNT de ULTIM MOMENT! in mai putin de 3 zile...

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, pe 17 si pe 18 septembrie, la Palatul Cotroceni, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, a anuntat vineri Administratia Prezidentiala. Summitul de la.

Cum l-a batut Klaus Iohannis pe Cristian Borcea

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti cum a reusit Klaus Iohannis sa-l bata pe Cristi Borcea. Saptamana aceasta a fost mare valva ca Valentina Pelinel a venit la nunta cu Cristi Borcea cu.

Klaus Iohannis gazduieste, in perioada 17-18 septembrie, Summitul Initiativa celor Trei Mari

Romania gazduieste in perioada 17-18 septembrie Summitul Initiativei celor Trei Mari, cat si prima editie a Forumului de Afaceri. Initiativa celor Trei Mari este o platforma politica la nivel prezidential,.

Primire de SENZATIE la Cotroceni: Femeia care a facut furori in Rusia, alaturi de Klaus Iohannis (FOTO)

Romania gazduieste la inceputul acestei saptamani Summitul Initiativei celor Trei Mari, kla care participa noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente nationale, un prim-ministru si un ministru al.

Scandal imens la summitul lui Klaus Iohannis. Dovezi explozive care demonstreaza ca totul a fost planificat

Luni seara o informatie-bomba s-a propagat cu repeziciune in presa din Romania. Premierul Viorica Dancila, care ar fi trebuit sa fie la Aeroportul Otopeni la ora 18 pentru a se intalni cu presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )