Libnet.ro
UNICEF

13:30

Oare BCE a intervenit din nou in politica interna a Italiei?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oare BCE a intervenit din nou in politica interna a Italiei?

In perioada acuta a crizei datoriilor suverane din zona euro de la inceputul deceniului, premierul de atunci al Italiei, Silvio Berlusconi, a inceput sa fluiere in biserica si sa puna sub semnul intrebarii dogma propovaduita de la Bruxelles si Frankfurt. Daca declaratiile inaltilor prelati din Bruxelles si alte capitale europene nu au iesit din limba de lemn, care a fost totusi destul de ascutita, la Frankfurt s-a procedat altfel: s-a strans latul pana cand Berlusconi a fost nevoit sa demisioneze. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep: Simt ca am muncit bine, sunt la un nivel ridicat. E bine sa fiu din nou ntr-o finala de Grand Slam

Victorie in doua seturi cu puternica Garbine Muguruza, iar Simona Halep este din nou in ultimul act de la Paris pentru a treia oara in cariera). Fericita dupa calificarea in finala de la Roland Garros, jucatoarea noastra a vorbit despre duelul cu iberica, despre meciul care va urma si despre cum se simte acum. Simt ca am muncit bine, sunt la un nivel ridicat. E bine sa fiu din nou intr-o finala de Grand Slam, a punctat, printre altele, liderul ierarhiei WTA. Pentru trofeu, Simona va lupta cu Sloane Stephens.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, atac la adresa lui Ludovic Orban: Alege din nou spectacolul, in locul demersurilor constructive

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a criticat in Parlament conducerea PNL, spunand ca alege din nou spectacolul, in locul demersurilor constructive. Finantele tarii sunt un subiect mult prea.

Traian Basescu este din nou bunic. Elena Basescu a nascut o fetita, Anastasia

Fostul presedinte Traian Basescu este din nou bunic, dupa ce fiica sa cea mica, Elena, a nascut o fetita, Anastasia. Fetita se numeste Basescu Anastasia, s-a nascut la ora 7:52 si la nastere a avut 3,7 kg si 53 de cm, scrie news. ro.

Traian Basescu este din nou bunic. Elena Basescu a nascut o fetita, Anastasia

Fostul presedinte Traian Basescu este din nou bunic, dupa ce fiica sa cea mica, Elena, a nascut o fetita, Anastasia. Fetita se numeste Basescu Anastasia, s-a nascut la ora 7:52 si la nastere a avut 3,7 kg si 53 de cm, scrie news. ro.

Dupa un DIVORT-SOC, zambeste din nou! O vedeta de la noi are iubit medic, vila noua si serviciu in SUA!

Ultimii doi ani din viata lui Catrinel Sandu au fost cumpliti. A aflat ca sotul o insala, a plans si a suferit enorm. Dar soarele a rasarit si pe strada ei. in viata sa a aparut un alt barbat, un.

Viorica Dancila loveste din nou: Provocari ale Uniunii Europene PROST Brexit (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila ramane constanta in a gafa in aproape fiecare declaratie publica. in cadrul conferintei de presa comuna cu premierul Portugaliei din deplasarea de la Lisabona, Dancila a vorbit de.

Alarmele suna din nou! Sirenele vor fi auzite miercuri in toata tara

Un nou exercitiu de verificare a sistemelor de avertizare-alarmare a populatiei are loc, miercuri, in Bucuresti si in toate judetele, de la ora 10. Sirenele din tara vor emite semnalul Alarma la.

S-A TERMINAT! Intram din nou in recesiune! Investitorii au dat ALARMA

Peste 1. 300 de firme din cele 27. 577 de companii active in Romania cu o cifra de afaceri de peste un milion de euro raportata pe parcursul anului 2016 nu mai sunt in activitate, tara noastra pierzand in mai.

Sfasietor! ANAMARIA PRODAN e din nou in DOLIU! Durere fara margini, imediat dupa moartea IONELEI PRODAN! Nimeni nu se astepta

Anamaria Prodan respecta in continuare doliu purtat in memoria mamei ei, asa cum rezulta din fotografiile facute in timpul botezului la care impresara a fost nasa. Anamaria Prodan nu a refuzat invitatia de.

Povestea lebedelor furate si salvate din reziduuri petroliere. Acum se bucura din nou de libertate

Lebedele salvate din reziduuri petroliere si care ulterior au fost furatese bucura din nou de libertate. Pasasrile au fost restituite Centrului de Reabilitare a Animalelor Salbatice din Tirgu Mures dupa.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )