Libnet.ro
UNICEF

21:17

Raspunsul premierului Viorica Dancila la gafele in serie: Stiu ca acest lucru il vanati

Adevărul Adevărul,
Raspunsul premierului Viorica Dancila la gafele in serie: Stiu ca acest lucru il vanati

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, laFestivalul International al Viei si Vinului Bachus, ca stie ca presa ii vaneaza gafele in limba romana. continuă pe Adevărul

47 de europarlamentari, scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila: Redefinirea familiei poate dauna copiilor din toate familiile

Un numar de 47 de europarlamentari i-au trimis o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila pe tema referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie, spunand ca Executivul este practic complice la i.

Minciunile, dezinformarile si manipularile premierului Viorica Dancila din Parlamentul European

Ca de obicei, ca si Liviu Dragnea sau dl Tariceanu, premierul Viorica Dancila minte si manipuleaza. Aceste minciuni trebuie demontate, cetatenii sa nu ramana cu impresia ca are dreptate. Iata declaratiile principale ale domniei sale, insotite de comentarii si explicatii.

A fost pozitia unui roman adevarat

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a calificat astazi interventia premierului Viorica Dancila in Parlamentul European drept pozitia unui roman adevarat care-si apara tara.

Viorica Dancila, pusa la colt de Frans Timmermans: Premierul, somat sa raspunda la 18 intrebari dure adresate de Comisia Europeana

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a adresat o scrisoare premierului Viorica Dancila , prin care ii solicita sa raspunda la 18 intrebari referitoare la modificarile codurilor penale.

Procurorii din CSM o critica pe Viorica Dancila

Afirmatia ca solutiile in dosare ar fi pronuntate de magistrati la diverse presiuni pot afecta grav independenta si credibilitatea justitiei, atrage atentia Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca reactie la declaratiile premierului Viorica Dancila din plenul Parlamentului European.

Sectia de procurori din CSM o ataca pe Viorica Dancila: A facut acuzatii grave, nesustinute factual

Procurorii din CSM reactioneaza dupa discursul premierului Viorica Dancila din Parlamentul Euroopean. Si o acuza ca a facut afirmatii fara acoperire. Sectia pentru procurori a luat act cu ingrijor.

Viorica Dancila si rusinea Europei

Discursul premierului Romaniei, Viorica Dancila, sustinut in Parlamentul European a aratat, pe langa manipulari, minciuni si jumatati de adevar, o duritate fara precedent. Pentru un observator neutru sa spunem, din Franta), discursul a putut fi catalogat drept reactie exagerata.

Viorica Dancila nu se dezminte! intr-o singura vizita, premierul a FACUT PRAF limba romana in mod repetat: Ne-am trezit cu mii de calamitati create datorita intemperiilor vremii! (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a comis vineri, la Targu Ocna, cand a verificat stadiul lucrarilor de regularizare a albiei raului Slanic, o serie de gafe, vorbind despre intemperii si calamitati. Sefa.

Viorica Dancila, la Festivalul Vinului: Premierul a mers la Focsani imediat dupa ce a votat la referendum (VIDEO)

Dupa ce s-a prezentat la vot sambata dimineata, premierul Viorica Dancila a mers la Focsani, la Festivalul International al Vinului. Prim-ministrul a vizitat un targ cu produse locale, a stat de vorba cu.

Viorica Dancila a explicat de ce a votat in 2015 pentru casatoriile gay: Asa este democratia (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a explicat votul favorabil pe care l-a dat in 2015 in Parlamentul European, pe raportul ce prevedea inclusiv casatoriile gay. Dancila sustine ca documentul respectiv indemna tarile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )