Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, critici la adresa lui Klaus Iohannis: Reuniunea a fost politizata, intr-un mod lipsit de etica

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, critici la adresa lui Klaus Iohannis: Reuniunea a fost politizata, intr-un mod lipsit de etica

Viorica Dancila a criticat Administratia Prezidentiala, care a organizat la Bucuresti summitul Initiativei Celor TreiMari. Premierul spune ca acest eveniment international a fost. continuă pe Antena3

Surse: Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul lui Klaus Iohannis

Au aparut noi informatii despre scandalul fara precedent legat de faptul ca premierul Viorica Dancila nu s-a mai intalnit, luni, la aeroport cu presedintele Comisie Europene, Jean-Claude Juncker. Mai multe.

Scandal imens la summitul lui Klaus Iohannis. Dovezi explozive care demonstreaza ca totul a fost planificat

Luni seara o informatie-bomba s-a propagat cu repeziciune in presa din Romania. Premierul Viorica Dancila, care ar fi trebuit sa fie la Aeroportul Otopeni la ora 18 pentru a se intalni cu presedintele.

Klaus Iohannis participa la reuniunea informala a Consiliului European de la Salzburg

Klaus Iohannis va participa, in perioada 19-20 septembrie, la reuniunea informala a Consiliului European de la Salzburg. Pe agenda discutiilor se afla teme privind migratia, securitatea interna a Uniunii.

Klaus Iohannis, despre Summit-ul celor Trei Mari: A fost unul excelent in ciuda dificultatilor de politica interna

Summit-ul celor Trei Mari a fost unul excelent in ciuda dificultatilor de politica interna, a declarat, marti, presedintele Klaus Iohannis. El a calificat reuniunea de la Bucuresti ca fiind un succes. Iata ce spune si presedintele Croatiei despre summit.

Viorica Dancila cere ancheta la SPP. Cine a sabotat intalnirea premierului cu Jean-Claude Juncker

Este ancheta de proportii dupa incidentul de protocol de luniseara, cand intalnirea dintre Viorica Dancila si presedintele Comisiei Europene nu a mai avut loc. Premierul a cerut un raport amanuntit cu.

Corpul de Control al Ministerului Transporturilor, verificari la Aeroportul Baneasa dupa ce Viorica Dancila a ratat, luni, intalnirea cu Juncker

Gafa uluitoare a premierului Viorica Dancila de luni seara cand a ratat intalnirea cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, dupa ce a ajuns prea tarziu la Aeroportul Baneasa, atrage reactii in.

Dupa o ora de asteptat la Aeroportul Baneasa, Viorica Dancila a reusit sa se intalneasca cu Jean-Claude Juncker (VIDEO)

Dupa ce ieri a ratat intalnit cu presedintele Comisiei Europene pentru ca a intarziat, premierul Viorica Dancila l-a asteptat pe Jean-Claude Juncker nu mai putin de o ora la Aeroportul Baneasa. A doua.

Viorica Dancila il asteapta pe Jean Claude Jucker la aeoport

Viorica Dancila va discuta astazi cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, dupa ce aseara intalnirea a fost ratata. Premierul a ajuns in urma cu putin timp la aeroportul Baneasa, de unde.

O noua incercare: Premierul Viorica Dancila ar trebui sa se intalneasca cu Jean-Claude Juncker, marti, la Aeroportul Baneasa

Dupa esecul umilitor de luni seara, premierul Viorica Dancila mai incearca odata sa se vada cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. intalnirea este programata pentru ora 12:30 pe Aeroportul.

Viorica Dancila nu a ajuns la intalnirea cu Jean-Claude Juncker. Mesajul presedintelui CE

Gafa premierului Viorica Dancila nu i-a stricat presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, nici buna dispozitie, nici parerea despre Romania. La dineul oficial de la Cotroceni, de luni seara, Juncker a vorbit cu entuziasm despre legaturile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )