Libnet.ro
UNICEF

18:15

Adevarul despre cum a fost adoptat Valeriu Stoica

Antena3 Antena3,
Adevarul despre cum a fost adoptat Valeriu Stoica

Fostul presedinte al PNL Valeriu Stoica povesteste intr-un interviu pentru Adevarul cum a ajuns sa fie adoptat de un var al mamei sale si despre cum a ajuns sa descopere Bucurestiul. Daca cititi actele. continuă pe Antena3

INTERVIU Valeriu Stoica dezvaluie cum i-a luat Basescu locul lui Stolojan in 2004

Valeriu Stoica 65 de ani), fost ministru al Justitiei in guvernele conduse de Victor Ciorbea, Radu Vasile si Mugur Isarescu, isi aminteste momentele tensionate de la alegerile prezidentiale din 2004, cand in tabloul politic a avut loc o schimbare radicala cu consecinte pe termen lung. Theodor Stolojan s-a retras din lupta electorala si i-a facut loc lui Traian Basescu.

Valeriu Stoica, adevarul despre cum a ajuns Traian Basescu candidat la alegerile prezidentiale

Fostul presedinte al PNL Valeriu Stoica vorbeste, intr-un interviu pentru Adevarul, despre retragerea din cursa prezidentiala din 2004 a lui Theodor Stolojan si despre momentul in care Traian Basescu i-a luat.

Caru' cu vedete: Adelina Pestritu a vrut sa-l plimbe pe Virgil cu girocopterul; Adevarul despre idila dintre Brad Pitt si Charlize Theron; Ellie White a nlocuit carnea n meniul copiilor

Adda cere ajutorul fanilor. Adda a publicat un mesaj pe retelele de socializare prin care le-a cerut fanilor sa i se alature intr-o campanie, in care, numai cu ajutorul lor ar putea sa realizeze acest proiect. Celebrul chef, Andrew Fairlie, a murit la 54 de ani. Bucatarul de la Masterche a fost diagnosticat cu o tumora pe creier in 2005.

ştiri din Politica

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )