Libnet.ro
UNICEF

05:30

Adrian Nastase: Daca iei oameni din carnetul de telefon sa-i pui in anumite locuri, calitatea guvernarii scade

B1 B1,
Adrian Nastase: Daca iei oameni din carnetul de telefon sa-i pui in anumite locuri, calitatea guvernarii scade

Daca iei din carnetul de telefon diversi oameni sa-i pui in anumite locuri, calitatea guvernarii scade, a declarat Adrian Nastase. intr-un interviu pentru Adevarul, fostul premier a criticat partidele, inclusiv. continuă pe B1

Adrian Nastase, despre slaba pregatire a ministrilor: Daca iei oameni din carnetul de telefon sa-i pui in anumite locuri, calitatea guvernarii scade

Fostul prim-ministru Adrian Nastase a criticat partidele parlamentare pentru faptul ca nu mai sunt preocupate de pregatirea de oameni politici, fiind mai mult adeptele promovarii la centru ale unor persoane care sunt apropiate de liderii din teritoriu.

Adrian Nastase l critica pe Dragnea pentru modul autocrat n care conduce PSD: A introdus n partid delictul de opinie

Fostul lider al PSD Adrian Nastase il critica pe Liviu Dragnea pentru modul autocrat in care conduce PSD, spunand ca a introdus in partid delictul de opinie. El afirma ca un partid mare nu poate sa functioneze cu un singur punct de vedere si ca este de neinteles cum un partid la guvernare, in loc sa adune oameni, sa adauge primari, consilieri, elimina felii de partid, ceea ce duce la o limitare a fortei lui.

Radu Banciu: Aici il contrazicem pe fostul puscarias Adrian Nastase. Pe vremea lui, eu puteam sa apar pe post, dar imi dadea cineva in cap in maxim 48 de ore (VIDEO)

Fostul premier Adrian Nastase i-a reprosat lui Liviu Dragnea ca a introdus delictul de opinie in PSD, precizand ca un asemenea partid nu poate functiona daca exista un singur punct de.

ADRIAN NASTASE: PSD a introdus delictul de opinie

Fostul premier Adrian Nastase l-a criticat pe Liviu Dragnea, intr-un interviu la Adevarul Live, pentru modul autocrat in care conduce PSD. Un partid mare nu poate sa functioneze cu un singur punct de vedere.

Adrian Nastase: PSD a introdus delictul de opinie. Un partid mare nu poate avea un singur punct de vedere

Fostul premier Adrian Nastase i-a reprosat presedintelui PSD, Liviu Dragnea, ca a introdus in partid delictul de opinie. O greseala pe care o face PSD in momentul de fata e ca a introdus in.

Adevarul Live, ora 12.00. Adrian Nastase, despre prabusirea PSD in sondaje si acapararea partidului de fosti PD-isti si PRM-isti

Adrian Nastase, fost premier al Romaniei si presedinte al PSD, vorbeste, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, despre prabusirea PSD in ultimele sondaje, acaparerea partidului de fosti PD-isti si PRM-isti, schimbarile dese de premieri, dar si preluarea presedintiei Consiliului UE de catre tara noastra.

Adevarul Live: Adrian Nastase il critica pe Dragnea: PSD a introdus delictul de opinie. Un partid mare nu poate sa functioneze cu un singur punct de vedere

Adrian Nastase, fost premier al Romaniei si presedinte al PSD, vorbeste, la Adevarul Live, despre prabusirea PSD in ultimele sondaje, acaparerea partidului de fosti PD-isti si PRM-isti, schimbarile dese de premieri, dar si preluarea presedintiei Consiliului UE de catre tara noastra.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )