Libnet.ro
UNICEF

05:45

Dacian Ciolos, despre Vulpea Virgil Ardelean: Suntem ceva rude, dar a ocupat responsabilitati intr-o institutie controlata de guvern, de Parlament

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos, despre Vulpea Virgil Ardelean: Suntem ceva rude, dar a ocupat responsabilitati intr-o institutie controlata de guvern, de Parlament

Liderul PLUS Dacian Ciolos a precizat, intr-un interviu pentru Radio Guerilla, ca este ruda de gradul trei cu Virgil Ardelean, fostul sef al serviciului secret al MAI, celebrul Doi si-un sfert. Sora fostului premier este angajata laDGIPI Salaj, actualul serviciu secret al Internelor. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos a recunoscut ca este nepotul lui Virgil Vulpea Ardelean: Cine este controversatul fost sef de la Doi si un sfert (FOTO)

Dupa indelungi speculatii pe aceasta tema, Dacian Ciolos a recunoscut ca este ruda cu generalul Virgil Ardelean, fostul sef al serviciul secret al MAI DIPI, fosta UM 0215 poreclita Doi si-un.

Generalul Virgil Ardelean, milionar din filaj

Virgil Ardelean, cel mai prosper general al serviciilor secrete postdecembriste: Vulpea, milionar din filaj. Cel mai prosper general al serviciilor secrete postdecembriste, devenit om de afaceri, este chestorul.

CIOLOS, DESPRE PROTOCOALELE SRI: Unele dintre ele au fost aprobate de cei care acum le contesta

Fostul premier Dacian Ciolos, membru al Partidului Libertatii, Unitatii si Solidaritatii, a afirmat astazi ca unele dintre protocoalele cu SRI au fost aprobate de cei care acum le contesta.

CIOLOS DESPRE PROTOCOALELE SECRETE: Daca sunt neconstitutionale trebuie renuntat la ele

Fostul premier Dacian Ciolos considera ca, daca protocoalele secrete au fost declarate neconstitutionale, trebuie sa se renunte la ele, dar crede ca acestea trebuie asumate de cei care le-au semnat si care stiau despre acestea si timp de 10 ani nu au spus nimic, iar acum le ataca deoarece au interese personale in acest sens.

Ciolos, despre candidatura la europarlamentare: Nu plec din Romnia. Pot sa renunt mai devreme sau mai trziu la mandat, pot sa l duc pna la capat / Ma veti gasi si pe listele de la parlamentare

Fostul premier Dacian Ciolos a admis ca este posibil sa renunte la mandatul de europarlamentar, in cazul in care il va obtine in urma alegerilor, dar si ca ar putea sa il duca la capat, insistand insa ca nu va pleca din Romania, iar candidatura sa este pentru a ajuta PLUS. Ciolos: O decizie privind colaborarea cu USR, pe 2 februarie.

Rezist il ataca pe Dacian Ciolos:Tu, Dacian Ciolos, nu esti un om nou. Jos labele de pe Romania!

Dacian Ciolos a fost criticat de cei din comunitatea Rezist, pe pagina de Facebook a acestora fiind publicat un mesaj in care fostul premier e atacat pentru ca nu a fost atent in alegerea oamenilor care se ocupa de partid si care ar fi trebuit sa nu aiba nicio potentiala problema de imagine.

Gruparea rezist, atac devastator la Dacian Ciolos: Tu, Dacian Ciolos, nu esti un om nou. Jos labele de pe Romania!

Dacian Ciolos a fost criticat de cei din comunitatea Rezist, pe pagina de Facebook a acestora. Am tacut cand gurile rele spuneau ca Dacian e fiu de militian, la fel ca Dragnea. Am tacut cand gurile.

Dacian Ciolos, prima reactie dupa ce avocatul care a inregistrat partidul a demisionat din PLUS: A vrut sa dea o mana de ajutor

Dacian Ciolos sustine ca Adrian Iordache, avocatul care a inregistrat PLUS la tribunal, a dat o mana de ajutor la infiintarea formatiunii, apoi oricum ar fi urmat sa plece din PLUS sambata, cand se alege conducerea partidului.

Dacian Ciolos isi anunta a treia candidatura in doar o luna. Nu-i scapa (aproape) nimic

Fostul premier si actualul lider al PLUS, Dacian Ciolos, pare decis sa nu rateze aproape) nicio candidatura. Mai intai si-a anuntat candidatura la alegerile europarlamentare din mai. Candidez la alegerile.

O pagina a miscarii Rezist, mesaj dur la adresa lui Dacian Ciolos: Tu nu esti un om nou! Nu ne mai prostiti cu securisti buni si securisti rai / UPDATE: Ulterior, postarea a fost stearsa

UPDATE: Mesajul extrem de dur la adresa lui Dacian Ciolos a fost sters de pe respectiva pagina de Facebook rezist. Una din paginile de Facebook ce reprezinta comunitatea Rezist publica un mesaj.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )