Libnet.ro
UNICEF

21:47

Liviu Dragnea: E o increngatura mafiota a importurilor de legume si fructe

B1 B1,
Liviu Dragnea: E o increngatura mafiota a importurilor de legume si fructe

Liviu Dragnea a anuntat, duminica, intr-un interviu pentru TVR, extinderea programului de subventii pentru tomate si la alte legume si a vorbit despre o increngatura mafiota a importurilor de legume si. continuă pe B1

Dragnea, la TVR: E o increngatura mafiota la importurile de legume si fructe. Crestem subventia. Va fi TVA de 5% la produsele bio si romanesti

Liderul PSD Liviu Dragnea si ministrul Agriculturii, Petre Daea, au fost invitatia in emisiunea Viata satului de la TVR. Dragnea a promis dublarea subventiilor la programul de tomate. Nu poti sa compari o rosie din asta, din care iti vine sa gusti, cu una de la supermarket, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea: E o increngatura mafiota a importurilor de legume si fructe (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat, duminica, intr-un interviu pentru TVR, extinderea programului de subventii pentru tomate si la alte legume si a vorbit despre o increngatura mafiota a importurilor de legume si.

Liviu Dragnea va depune in Parlament saptamana viitoare legea dublului standard

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat duminica, in comuna Colibasi, judetul Giurgiu, ca saptamana viitoare va depune la Parlament un proiect privind legea dublului standard, potrivit caruia cei care vor aduce in Romania produse de.

Liviu Dragnea, despre legea dublului standard: Cei care vor mai indrazni sa mai aduca in Romania produse de calitate mai proasta decat in tara lor vor plati ca sa-i usture

Liviu Dragnea a anuntat ca va depune saptamana viitoare, la Parlament, un proiect de lege privind dublul standard la alimente. Prezent in cadrul unei emisiuni la TVR, liderul PSD a avertizat ca dupa.

Liviu Dragnea: Voi depune un proiect de lege impotriva dublului standard intre Romania si tarile din Europa (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit sambata, la mitingul PSD de la Galati, despre calitatea legumelor romanesti si a anuntat ca saptamana viitoare va depune un proiect de lege impotriva dublului standard intre.

VIDEO Liviu Dragnea se teme de bolovani, pietre si bate. Delir la Galati: Un grup de batausi umbla dupa PSD

In timpul mitingului de la Galati de sambata, Liviu Dragnea si liderii PSD au fost, din nou, huiduiti. La adunarea electorala a PSD participau aproximativ 10. 000 de persoane. in acelasi timp, in oras alte 4. 000 participau la un protest fata de principalul partid aflat la guvernare. Iritat, Liviu Dragnea a spus in timp ce se [] .

VIDEO Cum a fost primit Liviu Dragnea la protestul de la Iasi

PSD organizeaza, joi, un miting electoral la Iasi la care sunt asteptati, potrivit organizatorilor, 40. 000 de persoane. La eveniment va participa si liderul PSD, Liviu Dragnea. Un miting de amploare al PSD are loc, joi, la Iasi, in prezenta liderului partidului, Liviu Dragnea. Evenimentul are loc in Piata Unirii, acolo unde, din cauza numarului mare [] .

LIVIU DRAGNEA: Daca Iohannis s-a suparat pe Maior, il va rechema. Daca s-a hotarat sa-l tina in brate, il va pastra

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, crede ca, daca presedintele Klaus Iohannis s-a suparat pe ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, il va rechema in tara, dar daca s-a hotarat sa-l sustina in continuare, atunci il va pastra in functie.

LIVIU DRAGNEA: Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata

Liderul PSD Liviu Dragnea a sustinut astazi, la mitingul PSD de la Galati, ca un grup de batausi merge prin tara, dupa liderii PSD, concluzia sa fiind ca Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata.

Liviu Dragnea, la mitingul PSD: Tinem summitul PSD la Galati pentru ca suntem europeni in toata tara. La Sibiu, Iohannis a tinut sa reprezinte Romania singur (VIDEO)

Liviu Dragnea, a vorbit, sambata, la Galati despre Summitul UE care a avut loc la Sibiu pe 9 mai. in discursul pe care l-a sustinut in fata simpatizantilor PSD, prezenti la miting, Dragnea i-a reposat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )