Libnet.ro
UNICEF

22:45

Nelu Tataru: in functie de evolutie putem intra si de maine in scenariul 4, in care vom avea si medici infectati asimptomatici care vor trata pacientii (VIDEO)

B1 B1,
Nelu Tataru: in functie de evolutie putem intra si de maine in scenariul 4, in care vom avea si medici infectati asimptomatici care vor trata pacientii (VIDEO)

Nelu Tataru a subliniat, intr-un interviu pentru B1 TV, ca Romania se apropie de scenariul 4, in care vor exista cazuri cand chiar si medici asimptomatici vor trata bolnavii de infectie cu noul. continuă pe B1

Nelu Tataru: Pentru scenariul 4 al epidemiei de COVID-19 ne gandim ca cei afectati sa nu mearga in izolare daca au in familie persoane peste 65 de ani

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru, a declarat ca pentru scenariul patru al epidemiei de coronavirus COVID-19 se are in vedere ca aceia care sunt afectati sa nu mearga in izolare daca au in familie persoane peste 65 de ani, ci sa ramana in carantina,.

Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii: in Bucuresti vor fi testati pentru inceput 10.000 de oameni La Suceava a fost un conglomerat de nereguli

In Bucuresti vor fi testati pentru coronavirus, pentru inceput, 10. 000 de oameni in cadrul unui proiect pilot derulat impreuna cu Primaria Capitalei, pentru a avea o previziune si o evolutie a pandemiei la nivel de Bucuresti, a declarat astazi Nelu Tataru, la scurt timp dupa ce a fost numit ministrul Sanatatii, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Echiparea spitalelor cu tot ce inseamna logistica, aparatura, ventilatoare si resursa umana, pentru a face fata pandemiei de coronavirus este prioritatea lui Nelu Tataru la inceputul mandatului, spune noul ministru al Sanatatii. El marturiseste ca a gasit la spitalul din Suceava, unde 170 de cadre medicale si pacienti s-au infectat cu coronavirus, un conglomerat de nereguli.

Nelu Tataru sustine ca in Bucuresti vor fi testati pentru coronavirus 10.000 de oameni

In Bucuresti vor fi testati pentru coronavirus, pentru inceput, 10. 000 de oameni in cadrul unui proiect pilot derulat impreuna cu Primaria Capitalei, pentru a avea o previziune si o evolutie a pandemiei la nivel de Bucuresti a declarat astazi Nelu Tataru, la scurt timp dupa ce a fost numit ministrul Sanatatii.

Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii

Ludivic Orban si Nelu Tataru au sustinut astazi o conferinta de presa. Prim-ministrul Ludovic Orban a ajuns la Ministerul Sanatatii pentru intalnire de lucru cu Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii, dupa ce Victor Costache a demisionat din functie. Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii La iesire, Ludovic Orban .

Nelu Tataru, dupa ce a fost propus ministru al Sanatatii: Sustin testarea in functie de o ancheta epidemiologica largita

Secretarul de stat Nelu Tataru, propunerea premierului Ludovic Orban pentru functia de ministru al Sanatatii, a facut o prima declaratie cu privire la testarea in masa pentru coronavirus, dupa aflarea vestii referitoare la demisia lui Victor Costache.

Cine este Nelu Tataru, cel care ii ia locul lui Victor Costache. Din ce partid provine fostul senator

Ludovic Orban l-a chemat de urgenta la Bucuresti pe Nelu Tataru care se afla la Suceava, in inspectie, dupa dezastrul de acolo. Nelu Tataru s-a nascut la data de 30 septembrie 1972, este un fost senator roman, ales in legislatura 2012-2016 pe listele PNL. Din anul 2017, Nelu Tataru este ales presedintele organizatiei Vaslui, iar .

VIDEO Iohannis a semnat decretul: Nelu Tataru este noul ministru al Sanatatii. Azi depune juramantul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui Nelu Tataru in functia de ministru al Sanatatii, dupa demisia lui Victor Costache. Nelu Tataru va depune juramantul la ora 17. 00, apoi va participa la sedinta de guvern.

Cine este Nelu Tataru: Medic chirurg, liderul PNL Vaslui, principalul comunicator si cel mai vizibil oficial din Ministerul Sanatatii in mandatul lui Victor Costache

Nelu Tataru, propunerea lui Ludovic Orban pentru functia de ministru al Sanatatii, are 47 de ani, este medic chirurg la Spitalul din Husi, pe care l-a si condus o perioada in calitate de manager, si este liderul PNL Vaslui. Nelu Tataru a fost numit secretar de stat in Ministerul Sanatatii in decembrie anul trecut, moment din care a devenit principalul comunicator si cel mai vizibil oficial din institutie in mandatul lui Victor Costache, un ministru care a stat mai mult in umbra in cele aproape 5 luni de mandat.

VIDEO Orban: Am acceptat demisia lui Costache. il propun pe Nelu Tataru la conducerea Ministerului Sanatatii

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a confirmat demisia lui Victor Costache si a precizat ca il propune ca ministru al Sanatatii pe secretarul de stat Nelu Tataru, aflat in prezent la Suceava, unde incearca sa rezolve bomba epidemiologica din spital. Nelu Tataru ar putea depune chiar azi juramantul.

Nelu Tataru, despre testarea bucurestenilor: Ministerul Sanatatii nu isi asuma.

Noul ministru al sanatatii, Nelu Tataru, declara intr-un interviu pentru Digi24 ca studiul care pres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )