Libnet.ro
UNICEF

14:30

Norica Nicolai afirma ca referendumul pe Justitie nu poate fi validat

Adevărul Adevărul,
Norica Nicolai afirma ca referendumul pe Justitie nu poate fi validat

Eurodeputatul ALDE, Norica Nicolai, a sustinut intr-un interviu la RFI ca referendumul pe Justitie dni 26 mai nu va putea fi validat deoarece induce nevoia unor schimbari constitutionale. Acest lucru, afirma eurodeputatul, nu ar fi posibil. continuă pe Adevărul

Norica Nicolai (ALDE): Referendumul pe justitie nu poate fi validat

Referendumul pe justitie din 26 mai nu poate fi validat, pentru ca incalca si induce nevoia unor schimbari constitutionale, iar acest lucru nu este posibil, declara la RFI eurodeputata ALDE Norica Nicolai, candidata la un nou mandat in PE, scrie rfi. ro .

Norica Nicolai: Referendumul pe justitie nu poate fi validat

Referendumul pe justitie din 26 mai nu poate fi validat, pentru ca incalca si induce nevoia unor schimbari constitutionale, iar acest lucru nu este posibil, declara la RFI eurodeputata ALDE Norica Nicolai,.

Norica Nicolai sustine ca referendumul pentru justitie nu poate fi validat

Referendumul pe justitie din 26 mai nu poate fi validat, pentru ca induce nevoia unor schimbari constitutionale, iar acest lucru nu este posibil, a sustinut, la RFI, eurodeputata ALDE Norica Nicolai, candidata la un nou mandat in PE.

Norica Nicolai: Balcanii de Vest si Moldova trebuie sa ajunga in UE cat se poate de repede

Balcanii de Vest si Republica Moldova trebuie sa ajunga in Uniunea Europeana cat se poate de repede, din ratiuni politice. Declaratia apartine deputatei in Parlamentul European Norica Nicolai si a fost facuta in platoul emisiunii Fabrika de la Publika TV. Potrivit ei, UE are nevoie de un spatiu de bunastare cat mai larg pentru ca este atacata de alte puteri comerciale, transmite IPN.

NORICA NICOLAI: Aceste alegeri europarlamentare vor decide viitorul Europei

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai, a declarat, astazi, ca dezbaterea electorala premergatoare alegerilor din 26 mai s-a concentrat pe disputele politice interne, desi acest scrutin va decide viitorul Europei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2535 seconds )