Libnet.ro
UNICEF

00:06

Rasturnare de situatie in PSD. Viorica Dancila: Daca partidul imi cere, candidez la prezidentiale. Nu vreau sa se creada ca sunt un om las

Adevărul Adevărul,
Rasturnare de situatie in PSD. Viorica Dancila: Daca partidul imi cere, candidez la prezidentiale. Nu vreau sa se creada ca sunt un om las

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, intr-un interviu la DC News, ca daca ii va cere partidul sa candideze la alegerile prezidentiale si e singura solutie, atunci va accepta. Presedintele PSD a precizat totusi ca nu a luat in calcul acest lucru pana acum, insa nici nu exclude aceasta posibilitate. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: Daca partidul imi cere, candidez la prezidentiale

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat, joi, ca daca partidul ii va cere sa candideze la aleger.

Dancila nu exclude sa fie candidatul PSD la alegerile prezidentiale: Daca partidul imi va cere, nu voi face pasul inapoi -UPDATE

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca nu exclude sa candideze din partea PSD la presedintie, daca partidul o va cere.

Viorica Dancila: Daca partidul imi va cere sa candidez la prezidentiale, voi accepta ce spune partidul

Liderul PSD, Viorica Dancila, a declarat joi ca ar putea candida la alegerile prezidentiale de la finalul acestui an daca partidul ii va cere acest lucru. Nu vreau sa creada ca sunt un om las.

Primele rezultate din sondajele PSD. De ce s-a razgandit Viorica Dancila si este dispusa sa candideze la prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat joi ca este dispusa sa candideze la alegerile prezidentiale daca partidul ii cere asta. Declaratia facuta la DCNews este surprinzatoare in contextul in care ea a exclus pana acum o candidatura, iar PSD a testat in sondaje pentru prezidentiale cinci lideri social-democrati, nu si pe premier. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca cei cinci pesedisti sunt cotati in sondaje cu un scor mai degraba in marja de eroare, avand sub 5% in intentia de vot.

Viorica Dancila, pregatita sa candideze la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca este gata sa candideze la prezidentiale, daca partidul i-o va cere. Nu am luat inca in calcul acest lucru. Am considerat ca voi merge cu un candidat, iar eu ca.

Viorica Dancila, ironizata pe Facebook, dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep. Facea parte din planul de guvernare?

Viorica Dancila a fost ironizata pe Facebook dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon. Mai multi internauti au intrebat-o pe Dancila daca performanta Simonei a facut parte din programul de guvernare al PSD si daca are vreun sfat pentru ea inaintea marii finale de la Londra. Viorica Dancila .

VIORICA DANCILA: Conducerea CNAIR a blocat evolutia unor proiecte

Conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, care a amintit ca a cerut demiterea din functie a sefului CNAIR, Narcis Neaga.

Viorica Dancila anunta ca bugetarii ar putea fi mutati pentru eficientizarea activitatii

Premierul Viorica Dancila anunta ca in administratia publica NU vor avea loc concedieri. Dancila spune ca Guvernul are bani de pensii si salarii. Am vazut acest lucru de foarte multe ori. De fiecare.

Klaus Iohannis recunoaste ca pensiile romanilor sunt prea mici. Ce a discutat cu Viorica Dancila pe aceasta tema

Klaus Iohannis a afirmat astazi ca pensiile romanilor sunt prea mici. De asemenea, a explicat de ce a promulgat legea pensiilor, dar a si marturisit ca a fost asigurat de Dancila ca sunt bani pentru majorarea indemnizatiilor. Klaus Iohannis afirma ca pensiile romanilor sunt prea mici Presedintele Romaniei a explicat astazi, 10 iulie, ca indemnizatiile .

Viorica Dancila a cerut demiterea sefului de la Compania pentru Drumuri: Conducerea CNAIR a blocat, in mod nejustificat, evolutia unor proiecte

Premierul Viorica Dancila a spus, la inceputul sedintei de Guvern de marti, ca a cerut demiterea sefului Companiei Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), Narcis Neaga. Dancila sustine ca au fost blocate proiecte in mod nejustificat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )