Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rovana Plumb (PSD): Liviu Dragnea, singurul lider cu viziune. Ne vom clasa pe primul loc la alegeri

B1 B1,
Rovana Plumb (PSD): Liviu Dragnea, singurul lider cu viziune. Ne vom clasa pe primul loc la alegeri

Rovana Plumb sustine ca Liviu Dragnea este singurul lider cu viziune din Romania, care imbina nevoia oamenilor de a avea un trai decent prin eliminarea decalajelor de la nivel local. intr-un interviu. continuă pe B1

Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Legea dublului standard ar putea fi mai dura decat am gandit-o eu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta ca nu doar produsele straine vor fi verificate pentru a le fi atestata calitatea si subliniaza ca legea dublului standard ar putea fi chiar mai dura dupa dezbaterile.

Liderul PSD, Liviu Dragnea anunta modificari ale legislatiei pentru zilieri, pentru a incuraja forta de munca

Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, sambata, ca in perioada urmatoare vor fi aduse modificari in privinta legislatiei pentru zilieri, pentru a incuraja forta de munca, noteaza Agerpres.

Rovana Plumb: PSD nu critica UE. Sunt doua lucruri pe care nu le vom negocia niciodata, independenta justitiei si Constitutia Romaniei

Rovana Plumb, candidata PSD pentru un loc la europarlamentare, a declarat, luni, ca Partidul Social Democrat va ramane in familia socialistilor europeni, in pofida divergentelor avute cu familia europeana.

LIVIU DRAGNEA: Indemnizatia speciala pentru parlamentari trebuie eliminata

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca indemnizatia speciala pentru parlamentari nu trebuie sa mai existe.

LIVIU DRAGNEA, LA EMISIUNEA VIATA SATULUI: Subventia sa nu mai fie impozitata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, in emisiunea Viata Satului de la TVR 1 difuzata astazi, mai multe masuri care sa vina in sprijinul fermierilor si al crescatorilor de ovine.

Liviu Dragnea: Iohannis prefera ca Romania sa piarda, decat sa aiba dreptate PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat dur pe Klaus Iohannis, intr-un miting desfasurat la Targoviste. Astazi am fost la Targoviste sa le spunem romanilor ca economia creste. O spun cifrele.

Dacian Ciolos: Televiziunea publica a derapat, de aceasta data, grav in bratele PSD si ale lui Liviu Dragnea

Liderul PLUS, fostul premier Dacian Ciolos, a anuntat ca va face o noua plangere la Consiliul National al Audiovizualului privind emisiunea Viata Satului de la TVR, in care a fost prezent pentru a doua oara presedintele PSD, Liviu Dragnea,.

Emotii pentru Liviu Dragnea. Ar putea afla verdictul in dosarul angajarilor fictive. Liderul PSD nu a venit la iCCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate, luni, dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni de.

Liviu Dragnea: Prin tot ceea ce am facut, deranjam filiera cu filiera, mafie cu mafie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a afirmat duminica, in exclusivitate pentru Antena 3, dupa ultimul miting de la Targovisteca europarlamentarii PSD cand isi desfasoara activitatea la Bruxelles si.

Liviu Dragnea, la Adevarul Live, despre relatia cu Viorica Dancila, europarlamentare si proces

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre pregatirea formatiunii pentru alegerile europarlamentare, relatia cu Viorica Dancila si restructurarea Guvernului, precum si despre procesul sau de la Curtea Suprema, proces in care va afla sentinta pe 27 mai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )