Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spunea Elan Schwartzenberg despre complexul lui Mazare din Madagascar: E al meu! M-am gandit sa ma duc sa-l arestez (VIDEO)

B1 B1,
Ce spunea Elan Schwartzenberg despre complexul lui Mazare din Madagascar: E al meu! M-am gandit sa ma duc sa-l arestez (VIDEO)

Elan Schwartzenberg a declarat, intr-un interviu din februarie 2018 pentru B1 TV, ca resortul de lux in care statea, la acea vreme, Radu Mazare in Madagascar, era, de fapt, al lui. Omul de afaceri a precizat,. continuă pe B1

Ce spunea Elan Schwartzenberg, in EXCLUSIVITATE pentru B1 TV, despre complexul lui Radu Mazare din Madagascar: Am acceptat achizitia si constructia resortului / Se afla pe proprietatea mea! M-am gandit sa ma duc sa-l arestez! (VIDEO)

Elan Schwartzenberg a declarat, intr-un interviu din februarie 2018 pentru B1 TV, ca resortul de lux in care statea, la acea vreme, Radu Mazare in Madagascar, era, de fapt, al lui. Omul de afaceri a precizat,.

Trolling al reprezentantei Comisiei Europene, in ziua in care Radu Mazare trebuie sa ajunga in Romania: UE a importat 179.000 de kg de mazare din Madagascar, in valoare de aproape 1 milion de euro

Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti a tinut sa marcheze intr-un mod inedit momentul in care fostul edil Radu Mazare este asteptat sa se intoarca in Romania pentru a-si executa pedeapsa de 9 ani de inchisoare pentru coruptie. Astfel, cu cateva ore inainte ca acesta sa ajunga in tara, reprezentanta precizeaza ca Uniunea Europeana a importat 179. 000 de kg de mazare din Madagascar.

UE a importat, in 2018, mazare din Madagascar de peste 800.000 euro

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania a publicat, luni, o statistica privind importul de mazare din Uniunea Europeana, in contextul in care Politia Romana a demarat formalitatile pentru aducerea lui Radu Mazare din Madagascar.

VIDEO Dancila, despre extradarea lui Mazare: Justitia si-a facut datoria foarte prompt. Statul de drept functioneaza

Premierul Viorica Dancila a declarat, privitor la extradarea lui Radu Mazare, ca justitia si-a facut prompt datoria, precizand ca a fost la curent cu intreg procesul de aducere a fostului edil in tara din Madagascar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )