Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dancila: Am scos tara din noroaie cu ajutorul PNDL

Adevărul Adevărul,
Dancila: Am scos tara din noroaie cu ajutorul PNDL

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca, prin intermediul programelor PNDL, a fost scoasa tara din noroaie si ca din cele aproape 12. 700 de investitii, peste 10. 000 au fost in mediul rural. continuă pe Adevărul

Dancila: Am scos tara din noroaie cu Programul National de Dezvoltare Locala

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul PSD-ALDE a scos tara din noroaie prin implementarea Programului National de Dezvoltare Locala 1 si 2. in schimb, Opozitia acuza ca aceste programe reprezinta.

Dancila: Am scos tara din noroaie cu Programul National de Dezvoltare Locala / Eurostat: O treime din locuintele din Romania au WC-ul in curte. Date INS: O treime din drumuri nu sunt asfaltate

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul PSD-ALDE a scos tara din noroaie prin implementarea Programului National de Dezvoltare Locala 1 si 2. in schimb, Opozitia acuza ca aceste programe reprezinta.

Dancila se lauda ca PSD a scos tara din noroaie prin programul PNDL introdus de Dragnea

Premierul Viorica Dancila a declarat, la o intalnire cu primarii de comune, ca prin programelor PNDL I si II am scos tara din noroaie, amintind ca prima faza a programului i se datoreaza lui Liviu Dragnea, care era ministru al Dezvoltarii.

Viorica Dancila: Guvernul a scos tara din noroaie

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca Guvernul a scos tara din noroaieprin implementarea PNDL 1 si PNDL 2, adaugand ca 70% din finantarile alocate prin cele doua programe au mers catre me.

Radu Banciu, dupa ce Dancila a declarat ca a scos tara din noroaie: in Romania, noroiul e pana la brau pe o treime din drumuri. Suntem ca in Mozambic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, despre declaratia premierului Vioirca Dacila, potrivit careia Guvernul PSD a scos tara din noroaie prin implementarea PNDL 1 si PNDL.

VIORICA DANCILA: Cu ajutorul programelor PNDL am scos tara din noroaie

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca, prin intermediul programelor PNDL, a fost scoasa tara din noroaie si ca din cele aproape 12. 700 de investitii, peste 10. 000 au fost in mediul rural.

Dancila: Cu ajutorul programelor PNDL am scos tara din noroaie

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca, prin intermediul programelor PNDL, a fost scoasa tara din noroaie si ca din cele aproape 12. 700 de investitii, peste 10. 000 au fost in mediul rural.

Teodorovici, ironic: Am crezut ca se lucreaza la PNDL. Dar vad ca sunt niste reclame la utilaje

Dupa ce premierul Viorica Dancila s-a laudat cu programul PNDL care ar fi scos tara din noroaie, ministrul finantelor Eugen Teodorvici si-a inceput discursul la reuniunea cu alesii locali cu aluzii ironice, spunand ca a avut impresia ca se munceste de zor la PNDL, dar de fapt erau doar niste reclame la utilaje.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )