Libnet.ro
UNICEF

22:00

Florin Citu: Liviu Dragnea intai minte apoi confirma dezastrul de la investitii (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Liviu Dragnea intai minte apoi confirma dezastrul de la investitii (VIDEO)

PNL lanseaza un nou atac la Liviu Dragnea! De data aceasta prin vocea liberalului Florin Citu! Senatorul il acuza pe seful PSD ca intai minte iar apoi confirma dezastrul de la investitii. Citu sustine ca. continuă pe B1

Ctu: Dragnea nti minte, apoi confirma dezastrul de la investitii, mai mici n 2018 ca n 2016

Senatorul PNL Florin Citu a afirmat, vineri pe Facebook, ca Liviu Dragnea a mintit cand a spus ca investitiile in anul 2017, erau, dupa 10 luni, de 14,7 miliarde de lei, iar pe urma liderul PSD a confirmat dezastrul investitiilor anul acesta, care sunt mai mici decat in 2016, conform Mediafax.

Razboi in PSD: Liviu Dragnea a convocat sedinta Comitetului Executiv pentru luni. Se doreste transarea scandalului cu opozantii lui Dragnea

Liderii PSD se vor reuni luni in sedinta de Comitet Executiv National incepand cu ora 12:00 la Parlament. Potrivit lui Liviu Dragnea, principala tema a acestei sedinte va fi stabilirea persoanelor pe.

Un nou RAZBOI in PSD: Atac la adresa lui LIVIU DRAGNEA dupa ce a cedat NERVOS

Liviu Plesoianu, deputat PSD, a comentat reacia nervoasa a lui Liviu Dragnea cand a fost intrebat despre o lege adoptata recent, privind executarea pedepsei la domiciliu. Plesoianu a spus ca si-ar fi dorit.

Liviu Dragnea, despre contestatarii sai: Pucistii din PSD se pare ca incet, incet ajung ca ISIS (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si-a comparat adversariile din interiorul formatiunii cu teroristii din ISIS pentru ca revendica ori actiune mai mica sau mai mare i-ar dauna lui Liviu Dragnea. Pucistii.

Negocieri dure in PSD inainte de CEx. Ce face Liviu Dragnea

Negocieri de ultima ora in PSD. Liviu Dragnea nu convoaca sedinta CEX pana nu se asigura ca are votul liderilor din teritoriu. Asa ca negociaza de la om la om. Surse spun ca Dragnea vrea sa propuna.

Eugen Teodorovici, BAGAT in sedinta de Liviu Dragnea, la o zi dupa anuntul DUR al lui Tariceanu (VIDEO)

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a fost convocat de urgenta de Liviu Dragnea. Cei doi s-au intalnit, joi, in biroul e la Parlament al liderului PSD. Potrivit B1 TV, Teodorovici da explicatii.

Avertisment pentru Liviu Dragnea: Zilele lui in functia de presedinte al Camerei Deputatilor sunt numarate

Zilele lui Liviu Dragnea in functia de presedinte al Camerei Deputatilor sunt numarate, iar votul la motiunea simpla pe Justitie arata acest lucru, a declarat, miercuri, liderul deputatilor PNL, Raluca.

Liviu Dragnea, despre remanierea lui Toader: La ora asta nu se pune problema, dar nu stim ce se va intampla (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, pastreaza suspansul privind posibila remaniere a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, afirmand ca in prezent nu se pune problema problema ca acesta sa fie inlocuit, dar.

Liviu Dragnea, iesire nervoasa in urma unei intrebari: Vorbiti cu Iohannis sa ma impuste/ Mesaj transant pentru Toader

Liderul PSD Liviu Dragnea a avut o izbucnire nervoasa miercuri la Parlament in momentul in care a fost intrebat de jurnalisti despre legea adoptata luni de Senat privind detentia la domiciliu pentru infractorii condamnati la maximum 5 ani de inchisoare.

VIDEO Liviu Dragnea, iesire nervoasa in urma unei intrebari: Vorbiti cu Iohannis sa ma impuste/ Mesaj transant pentru Toader

Liderul PSD Liviu Dragnea a avut o izbucnire nervoasa miercuri la Parlament in momentul in care a fost intrebat de jurnalisti despre legea adoptata luni de Senat privind detentia la domiciliu pentru infractorii condamnati la maximum 5 ani de inchisoare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2344 seconds )