Libnet.ro
UNICEF

22:17

Iohannis a atacat la CCR proiectul-mamut al lui Dragnea

B1 B1,
Iohannis a atacat la CCR proiectul-mamut al lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala Legea privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, un proiect pe care liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a laudat de mai multe. continuă pe B1

Iohannis sesizeaza CCR cu privire la legea care introduce regimul de detentie la domiciliu

Presedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor s.

Iohannis ataca la CCR infiintarea Fondului Suveran de Investitii. Ce argumente aduce

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la proiectul de infiintare a Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii. Presedintele reclama faptul ca Fondul trebuia instituit de catre Guvern, nu de Parlament, ca FSDI nu se va supune supravegherii sau monitorizarii si ca unele companii strategice vor putea fi instrainate in totalitate.

Iohannis ataca la CCR infiintarea Fondului Suveran de Investitii

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la proiectul de infiintare a Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii.

Iohannis contesta la CCR nfiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii. Va functiona fara sa se supuna vreunei norme prudentiale emise de Autoritatea de Supraveghere Financiara sau de alt for statal

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, miercuri, Curtea Constitutionala,in privinta Legii privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )