Libnet.ro
UNICEF

15:17

Ludovic Orban: Fondul Suveran este cea mai mare escrocherie. Le va permite sa praduiasca fara nicio jena (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Fondul Suveran este cea mai mare escrocherie. Le va permite sa praduiasca fara nicio jena (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a condamnat in termeni duri infiintarea Fondului Suveran de Investitii si Dezvoltare prin ordonanta de urgenta aratand ca acesta va fi cea mai mare escrocherie din Romania. continuă pe B1

Orban: OUG pentru fondul suveran este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pna acum; vor sa praduiasca banii n proiecte inutile

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi ca ordonanta de urgenta adoptata joi de Guvern, care reglementeaza cadrul general pentru fondurile suverane, este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pana acum, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban: Ordonanta de urgenta pentru fondul suveran, cea mai mare escrocherie de la Revolutie pana acum

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca ordonanta de urgenta adoptata joi de Guvern, care reglementeaza cadrul general pentru fondurile suverane, este cea mai mare escrocherie de la Revolutie pana acum.

Protest la cea mai mare mare termocentrala din tara

Mai multi angajati de la termocentrala Rovinari, cea mai mare din tara, au declansat un protest in aceasta dimineata in fata unitatii.

Protest la cea mai mare mare termocentrala din tara. Angajatii nemultumiti cer salarii mai mari si vauchere de vacanta

Mai multi angajati de la termocentrala Rovinari, cea mai mare din tara, au declansat un protest in aceasta dimineata in fata unitatii.

IT Genetics organizeaza cea mai mare campanie de Black Friday pentru companii, cu reduceri de pana la 60%

Compania romaneasca IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de identificare automata, colectare de date AIDC) si puncte de vanzare POS), organizeaza, pe 16 noiembrie, cea mai mare campanie de Black Friday dedicata segmentului B2B,.

Deloitte: Salariul minim brut din Romania are cea mai mare rata de taxare din Europa Centrala si de Est

Salariul minim brut din tara noastra - mai mare cu peste 50% decat in Bulgaria sau Serbia, potrivit Deloitte Romania Salariul minim brut din tara noastra depaseste media regiunii Europei Centrale si de Est, dar are cea mai ridicata rata efectiva de taxare dintre statele din regiune, de 41,5%, potrivit unei analize Deloitte Romania. Conform companiei, rata efectiva de taxare se mentine cea mai inalta, de 41,5%, si in cazul unui salariu brut de 1. 000 de euro, pentru care media regiunii este de 27%.

Investitie de 20 MIL. euro in Romania pentru cea mai mare retea de statii electrice

Enel X Romania anunta investitii de pana la 20 milioane euro in cel mai mare plan de infrastructura pentru mobilitatea electrica din tara.

INFOGRAFIC Romnia este a doua cea mai ieftina tara din UE. Care este cea mai scumpa / Topul european al preturilor la bunuri si servicii

Romania este a doua cea mai ieftina tara din UE in privinta preturilor la produse si servicii, in raport cu media europeana. Astfel, potrivit ultimului raport al Consiliului Concurentei, publicat joi, in 2017, nivelul general al preturilor din Romania se afla la 48,4% din media europeana, cel mai redus nivel, dupa cel inregistrat in Bulgaria 44%).

Operatiune de amploare a DIICOT! A fost destructurata cea mai mare retea detrafic de droguri - VIDEO

Procurorii DIICOT anunta ca au retinut, joi, trei barbati suspectati de trafic de droguri de risc si detinere in vederea consumului propriu, in urma unorperchezitii. in urma a 9 perchezitii.

Primele doua bulevarde construite cu bani privati, in cea mai mare zona de dezvoltare imobiliara a Brasovului

Odata cu dezvoltarea imobiliara din zona Tractorul, in planurile urbanistice zonale a fost inclusa si amenajarea unor strazi care sa faca legatura cu noile ansambluri rezidentiale si spatii comerciale.

ştiri din Politica

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )