Libnet.ro
UNICEF

08:15

Mihai Tudose, despre amanarea adoptarii bugetului: Nu sunt bani. Mult invocatele cresteri si investitii sunt himere

Adevărul Adevărul,
Mihai Tudose, despre amanarea adoptarii bugetului: Nu sunt bani. Mult invocatele cresteri si investitii sunt himere

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, miercuri, ca se amana adoptarea bugetului din cauza ca nu sunt bani. Orice luna care trece functioneaza pe bugetul de anul trecut, adica mult mai scazut, si salveaza cheltuielile de anul acesta, a spus Tudose, afirmand ca mult invocatele cresteri si investitii sunt himere. continuă pe Adevărul

TUDOSE, DESPRE BUGET: E ca in poveste - astazi il zarim si el nu e

Fostul prim-ministru Mihai Tudose, deputat Pro Romania, a criticat, astazi, intarzierea adoptarii proiectului de buget pe 2019.

MIHAI TUDOSE: OUG privind taxa pe lacomie produce efecte proaste

Fostul premier Mihai Tudose a declarat astazi ca Ordonanta de Urgenta 114/2018 privind taxa pe lacomie este inaplicabila, iar lipsa banilor reprezinta motivul pentru care se intarzie adoptarea bugetului pe 2019.

Mihai Tudose DESFIINTEAZA Ordonanta Lacomiei: Acum este inaplicabila. Sa vedem daca ii trebuie si ei vitamina D

Ordonanta de Urgenta 114/2018 privind taxa pe lacomie este inaplicabila, iar lipsa banilor este motivul pentru care se intarzie adoptarea bugetului pe 2019, a declarat, miercuri, fostul premier Mihai Tudose,.

Mihai Tudose, atac violent: Liviu Dragnea va sta pana ingroapa PSD

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, luni, ca PSD este in cadere libera si probabil isi va incheia misiunea istorica. Atata timp cat de un an de zile eu si alti colegi am tras niste semnale despre.

MIHAI TUDOSE: PSD e in cadere libera

Fostul premier Mihai Tudose a declarat astazi ca PSD este in cadere libera si probabil isi va incheia misiunea istorica.

Mihai Tudose prevede un nou val de transferuri de la PSD la Pro Romania

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, miercuri, ca este posibil sa mai urmeze demisii din PSD. intrebat de scorul PSD in randul electoralui, acesta a spus ca social-democratii se afla undeva la 20%. Eu.

Mihai Tudose: Liviu Dragnea va sta in functie pana ingroapa PSD. Poate asta e misiunea lui

Fostul premier Mihai Tudose, recent plecat la Pro Romania, a declarat, marti, ca Liviu Dragnea nu va pleca de la sefia PSD pana nu vede partidul ingropat.

Dupa demisia din PSD a d-lui Mihai Tudose

Problema nu era daca fostul premier Mihai Tudose va demisiona din PSD, ci cand va interveni evenimentul. Daca eveniment poate fi socotita decizia cuiva care, atata vreme cat a fost prim-ministru, nu s-a remarcat decat prin trecutul ce il recomanda drept un apropiat al serviciilor secrete si prin vechimea lui considerabila in partid.

Mihai Tudose, lovit in plin de un fost coleg de partid: Acum vedem cu totii ca circumvolutiunile domnului Tudose nu sunt expresia unei gandiri profunde, ci usoare urme de cascheta...

Mihai Tudosea plecat din PSD si lanseaza atacuri zilnice la adresa partidului, dar mai ales la adresa luiLiviu Dragnea. Tudose urmeaza sa fie audiat de Parchetul General in dosarul violentelor de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,276 seconds )