Libnet.ro
UNICEF

01:05

NEVESTE POTENTATE! Ce sotii de parlamentari CASTIGA MAI MULT decat partenerii de viata

B1 B1,
NEVESTE POTENTATE! Ce sotii de parlamentari CASTIGA MAI MULT decat partenerii de viata

Exista domni in politica romaneasca al caror castig e depasit de cel al sotiilor. De la functii in institutii de stat la bani din chirii si din investitii, acestea au depasit, uneori, indemnizatia. continuă pe B1

NEVESTE POTENTATE! Ce sotii de parlamentari CASTIGA MAI MULT decat partenerii de viata

Exista domni in politica romaneasca al caror castig e depasit de cel al sotiilor. De la functii in institutii de stat la bani din chirii si din investitii, acestea au depasit, uneori, indemnizatia.

Cum au ajuns vasluienii sa plateasca furnizorului de apa de cinci ori mai mult decat consumul. Aquavas: Nu a facut nimeni infarct cand a primit factura

Zeci de locatari din municipiul Vaslui au primit in ultima luna facturi uriase de la furnizorul de apa, cuantumul acestora fiind fiind, in multe dintre cazuri, si de cinci ori mai mari decat in mod obisnuit.

Bautura miraculoasa, de zece ori mai puternica decat penicilina. O poti prepara acasa

Siropul este de 10 ori mai puternic decat penicilina si trateaza sau previn nenumarate boli, intre care si cancerul. Ingredientele sale ieftine si la indemana oricui sunt puternice si la indemana oricui.

Sprijin financiar oferit de Primaria Capitalei pentru pensionarii cu venitul mai mic decat salariul minimpentru achizitionarea unei perechi de ochelari

Primaria Capitalei vrea sa ofere un sprijin financiar de pana la 250 de lei pensionarilor care au pensia mai mica decat salariul minim net pe economie, pentru achizitionarea unei perechi de ochelari, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Consiliu General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Sprijin financiar oferit de Primaria Capitalei pentru pensionarii cu pensia mai mica decat salariul minim net pe economie pentru achizitionarea unei perechi de ochelari

Primaria Capitalei vrea sa ofere un sprijin financiar de pana la 250 de lei pensionarilor care au pensia mai mica decat salariul minim net pe economie, pentru achizitionarea unei perechi de ochelari, potrivit.

Coreea de Nord se prabuseste! Situatia e mai grea decat foametea de acum doua decenii

Coreei de Nord trece printr-o situatie imposibila din cauza prabusirii PIB-ului care atreneaza o recesiune mai mare decat cea de acum doua decenii. Economia republicii asiatice a scazut cu 3,5% anul trecut,.

Pe zona de finante, imi doresc mai mult

Romania are zone, precum cea a insolventelor, a recuperarii de TVA sau a traficului cu tigari, in care statul poate poate colecta mult mai multi bani decat are in prezent, de ordinul miliardelor de euro, Romania fiind o tara foarte bogata, a afirmat astazi, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

ASF a cheltuit 1 mil. dolari cu salariile sefilor in 2017. Leonardo Badea, venituri lunare mai mari decat Mugur Isarescu

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a cheltuit anul trecut circa 4,2 mil. lei 0,93 mil. euro / 1 mil. dolari) cu salariile si indemnizatiile celor noua membri ai Consiliului, cel mai mare salariu lunar fiind incasat de presedintele Leonardo.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )