Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victorie pentru Iohannis: CCR a declarat neconstitutionala legea de infiintare a Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii

B1 B1,
Victorie pentru Iohannis: CCR a declarat neconstitutionala legea de infiintare a Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis si a declarat neconstitutional proiectul de lege privind infiintare Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii. continuă pe B1

CCR a declarat neconstitutionala Legea privind statutul alesilor locali

Curtea Constitutionala a admis, marti, sesizarea PNL si PMP asupra modificarilor aduse legii privind statutul alesilor locali. Conform acestor modificari, mandatul primarilor, consilierilor si presedintilor consiliilor judetene nu inceteaza in cazul in care partidul pe listele caruia au fost alesi fuzioneaza cu o alta formatiune politica.

Curtea Constitutionala declara neconstitutionala legea Fondului Suveran

Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala legea Fondului Suveran, sustin sursele Antena 3. Presedintele Klaus Iohannis sustine in sesizarea sa ca legea incalca mai multe articole din Constitutie.

Ponta, despre neconstitutionalitatea Fondului Suveran de Investitii: CCR a oprit cel mai mare jaf din avutia Romaniei

Curtea Constitutionala a oprit, pentru moment cel putin, cel mai mare jaf din avutia Romaniei dupa 1989, prin faptul ca a declarat neconstitutionala legea de infiintare a Fondului Suveran de Investitii, a declarat miercuri fostul premier Victor Ponta.

LOVITURA cumplita pentru judecatorii CCR! Se anunta SCHIMBARI radicale in functionarea Curtii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca PNL discuta despre un proiect de pentru modificarea legii privind organizarea si functionarea CCR. Am dat mandat Comisia juridica a PNL sa initieze un.

CE Polo (m): Prima victorie pentru Romnia la competitia de la Barcelona (9-5 cu Slovenia)

Selectionata masculina de polo pe apa a Romaniei a obtinut prima sa victorie la Campionatele Europene de la Barcelona, dupa ce a invins Slovacia cu 9-5 4-1, 2-0, 2-1, 1-3), miercuri, in Grupa D.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )