Libnet.ro
UNICEF

13:00

Viorica Dancila, o noua GAFA! Premierul se incurca in miliardele de la Fondul de Investitii Locale: Nu stiu, poate domnul Dragnea are dreptate

B1 B1,
Viorica Dancila, o noua GAFA! Premierul se incurca in miliardele de la Fondul de Investitii Locale: Nu stiu, poate domnul Dragnea are dreptate

Viorica Dancila s-a incurcat din nou in calcule. Guvernul condus de ea a propus, pentru 2019, un Fond de Investitii Locale de 10 miliarde de euro. intrebata de junalisti de suma istorica acordata unui fond,. continuă pe B1

VIDEO Viorica Dancila se ncurca n miliardele de la Fondul de Investitii Locale: Eu stiu de 10 miliarde de lei, poate dl Dragnea are dreptate

Viorica Dancila a vorbit miercuri, dupa ce a prezentat in Parlament prioritatile presedintiei Romaniei la UE, despre un Fond de Investitii Locale de zece miliarde de lei, in conditiile in care seful sau pe linie de partid, Liviu Dragnea, anuntase un Fond de 10 miliarde de euro.

Traian Basescu a ras de Viorica Dancila, in Parlament: Eu pot sa ma opresc, dar ati ratat sansa sa mai invatati cate ceva

Traian Basescu a facut show, miercuri, in Parlament. Fostul presedinte a ras de Viorica Dancila, dupa ce premierul a prezentat prioritatile Romaniei de la 1 ianuarie 2019, cand tara noastra va prelua.

Viorica Dancila confirma haosul legat de noua lege a pensiilor

Cresterea punctului de pensie a fost prevazuta in proiectul de buget pe 2019, dar acesta nu a primit avizul CSAT, premierul Viorica Dancila sustinand ca nu stie daca va fi supus la vot in cadrul unei sesiuni extraordinare a Parlamentului.

Premierul Viorica Dancila prezinta miercuri in Parlament Programul de lucru al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene

Premierul Viorica Dancila prezinta miercuri in Parlament Programul de lucru al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, legislaticul urmand sa adopte o declaratie in legatura cu presedintia Consiliului.

Premierul Viorica Dancila vine in Parlament chiar in ziua depunerii motiunii: De ce a fost convocata aceasta (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila se va prezenta miercuri in plenul Parlamentului unde urmeaza a tine un discurs privind priorizatile pe care le are Romania de la 1 ianuarie cand preia presedintia Consiliului Uniunii.

Ce mesaj au avut parlamentarii USR pentru Viorica Dancila

Parlamentarii USR au intampinat-o miercuri pe Viorica Dancila, in sedinta plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, cu pancarte pe care scria nu dati OUG. Premierul a fost prezent in Parlament pentru a prezenta programul Romaniei privind presedintia Consiliului UE.

Viorica Dancila, despre Alianta Vestului: Nu se poate spune ca Guvernul nu sprijina primarii

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca este foarte bine daca orasele constituite in Alianta Vestului vor sa dezvolte proiecte in parteneriat, dar a respins ideea ca Guvernul nu sprijina.

Emotii mari pentru Viorica Dancila: Are EXAMEN in Parlament

Emotii mari pentru Viorica Dancila. Miercuri se va adresa parlamentarilor si romanilor deopotriva, pe tema preluarii presedintiei Consiliului UE de catre Romania, la 1 ianuarie 2019. Premierul va prezenta.

Viorica Dancila prezinta astazi n Parlament prioritatile presedintiei Romniei la Consiliul Europei

Premierul Viorica Dancila va prezenta miercuri, in fata Parlamentului, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Europei.

Viorica Dancila prezinta astazi n Parlament prioritatile presedintiei Romniei la Consiliul Uniunii Europene

Premierul Viorica Dancila va prezenta miercuri, in fata Parlamentului, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )