Libnet.ro
UNICEF

21:30

Am convingerea ca aveti de ce sa va intoarceti sa lucrati acasa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am convingerea ca aveti de ce sa va intoarceti sa lucrati acasa

Premierul Mihai Tudose a raspuns, ieri, pe pagina sa de Facebook, la intrebarile unei romance din strainatate, care i-a scris spunandu-i ca vrea sa revina in tara impreuna cu sotul sau si il intreaba pe seful Executivului daca pot gasi in Romania locuri de munca bine platite. Prim-ministrul vorbeste despre investitiile pe care mari companii straine urmeaza sa le faca in tara noastra, sustine ca lucrurile merg intr-o directie buna si isi exprima convingerea ca romanii aflati la munca peste granite au de ce sa se intoarca acasa. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Mihai Tudose: Am jucat sah cu Victor Ponta. Joaca bine

Premierul Mihai Tudose a afirmat, intr-un interviu acordat postului Realitatea TV, ca a jucat sah cu fostul sef al Executivului Victor Ponta.

Ce masini are premierul Mihai Tudose - FOTO

Conform declaratiei de avare publicata pe site-ul Camerei Deputatilor, actualul premier Mihai Tudose detine doua masini marca Mercedes. Una fabricata in 2011, iar cealalta fabricata in 2015. Cel.

Ce le transmite premierul Tudose romanilor din Diaspora: Aveti de ce sa va intoarceti sa lucrati acasa

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, a declarat, pe pagina sa de Facebook, raspunzand intrebarilor adresate de o familie de romani plecati la munca in afara tarii, ca experienta si cunostintele lor acumulate in strainatate de astfel de romani sunt bine primite in domeniile de activitate din Romania.

Mesajul premierului Mihai Tudose pentru romanii plecati din tara

Premierul Mihai Tudose si-a intrat in rolul de internaut, chiar daca este in vacanta. Prim-ministrul a intrat in dialog cu romanii care aveau nelamuriri despre noile reglementari privind.

Mesajul premierului Mihai Tudose dupa intalnirea cu reprezentantii bancilor

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, ca a transmis ca mesaj reprezentantilor unor banci cu activitate in Romania, in cadrul unei intrevederi pe care a avut-o cu acestia, ca epoca.

Mihai Tudose: PSD este un partid mare, cu personalitati multiple

Premierul Mihai Tudose a afirmat, vineri, in cadrul unui interviu acordat postului Realitatea TV, ca PSD este un partid mare, cu personalitati multiple.

Mihai Tudose, ironic, dupa ce Guvernul a anuntat ca va creste acciza la carburant: Toata lumea este innebunita ca ia foc pompa de benzina

Premierul Mihai Tudose a comentat, vineri seara, intr-un interviu acordat postului Realitatea TV, decizia Guvernului de a creste pretul carburantului.

Romania este un stat modern, dar mai avem multe de facut pentru a atinge normalitatea

Tara noastra este un stat modern si consolidat, dar mai sunt multe lucruri de facut pentru a fi atinsa normalitatea, a afirmat ieri premierul Mihai Tudose, precizand ca este nevoie de o strategie pe termen mediu si lung.

Le-am transmis reprezentantilor unor banci ca ar trebui sa inceapa sa plateasca impozite statului roman

Premierul Mihai Tudose a declarat, ieri, ca a transmis ca mesaj reprezentantilor unor banci cu activitate in tara noastra, in cadrul unei intrevederi pe care a avut-o cu acestia, ca epoca romantica s-a terminat si este timpul sa inceapa sa lucreze pe profit, in sensul de a da si niste impozite statului roman, nu de a scoate toti banii afara.

Incredibil! Ce a spus Mihai Tudose despre Ion Iliescu si Adrian Nastase

Mihai Tudose a intrat in istorie, fiind numit cel mai recent premier al tarii. Acesta a urmat unor nume importante in politica romaneasca cum ar fi Adrian Nastase sau Victor Ponta. Mihai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )