Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dezastrul din 2017 privind investitiile publice risca sa se repete

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dezastrul din 2017 privind investitiile publice risca sa se repete

Deputatul PNL Dumitru Oprea i-a solicitat ministrului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, vicepremierul Paul Stanescu, sa prezinte masurile concrete pe care le are in vedere astfel incat dezastrul privind investitiile publice din anul in curs sa nu se mai repete in 2018, potrivit unui comunicat de presa, remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE // Cum sunt masacrate padurile Romaniei. Dezastrul din parcurile nationale / Reactia Romsilva (VIDEO)

In urma publicarii stirii Cum sunt masacrate padurile Romaniei. Dezastrul din parcurile nationale VIDEO), Regia Nationala a Padurilor - Romsilva a emis un drept la replica, pe care.

Cele mai bune filme din 2017 sunt acum disponibile intr-un rezumat

Daca ai fost curios care sunt cele mai bune filme din 2017, un critic de film cu experienta a creat un colaj in care le sintetizeaza pe toate, in opinia sa. in fiecare an suntem asaltati cu o multitudine de filme, mai mult sau mai putin bune. Unele sunt menite sa faca valuri la box [].

Cum sunt masacrate padurile Romaniei. Dezastrul din parcurile nationale (VIDEO)

Tragedia padurilor seculare romanesti continua, iar nimeni nu se sinchiseste sa miste un deget pentru a stopa acest dezastru ecologic. Arbori batrani de 230 de ani sunt masacrati fara mila din.

Facebook iti spune momentele importante din 2017 printr-un colaj Year in Review

Cei de la Facebook au facut o traditie din programul Year in Review, iar 2017 nu este o exceptie de la regula. Iata care au fost cele mai importante momente din an. in fiecare an, pe ultima suta de metri, tot mai multe companii incearca sa faca o sinteza sau un clasament al celor mai [].

ASII FOTBALULUI din 2017: Joachim Loew, cel mai bun selectioner; Zinedine Zidane, cel mai bun antrenor

Conform sondajului realizat de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS), tehnicianul Germaniei, Joachim Loew, a fost desemnat cel mai bun selectioner in 2017, iar francezul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )