Libnet.ro
UNICEF

13:30

Doamna, Chinezu, Gaina, Candidatu si cum se fac investitiile pentru dezvoltarea romilor

Adevărul Adevărul,
Doamna, Chinezu, Gaina, Candidatu si cum se fac investitiile pentru dezvoltarea romilor

In aceste zile, ies oameni la zdub. Oameni de afaceri. Sau mai bine spus ceea ce in Romania se considera a fi om de afaceri. Cu cativa dintre ei, m-am si gasit in ultimii ani cu cateva ocazii. Cu unul, mai apropiat de chinezi decat de romi, m-am gasit prima data cu multi ani in urma, cu cateva zile inainte ca o Doamnain stenogramele date publicitatii i se pastreza apelativul) sa devina ministra. continuă pe Adevărul

O poveste despre Doamna, Chinezu, Gaina, Candidatu si despre cum se fac investitiile pentru dezvoltarea romilor

In aceste zile, ies oameni la zdup. Oameni de afaceri. Sau mai bine spus, ceea ce in Romania se considera a fi om de afaceri. Cu cativa dintre ei m-am si gasit in ultimii ani cu cateva ocazii. Cu unul, mai apropiat de chinezi decat de romi, m-am gasit prima data cu multi ani in urma, cu cateva zile inainte ca o Doamnain stenogramele date publicitatii i se pastreaza apelativul) sa devina ministra.

Investitiile pentru asigurarea securitatii informatice si combaterea criminalitatii cibernetice, o necesitate urgenta

Investitiile in sectoarele public si privat pentru asigurarea securitatii informatice si combaterea criminalitatii cibernetice reprezinta o necesitate urgenta, a declarat luni viceministrul bulgar de.

S-a anuntat cand se fac inscrieri pentru targul de handmade pe banii statului

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a anuntat, luni, data oficiala la care mestesugarii, artizanii si alti producatori handmade se vor putea inscie online pentru a merge la targul national de gen, cu decontarea unor cheltuieli cu transportul si cazarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3386 seconds )