Libnet.ro
UNICEF

09:30

Raluca Turcan cere demisia ministrului Finantelor si presedintelui ANAF

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan cere demisia ministrului Finantelor si presedintelui ANAF

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, i-a cerut, luni, demisia ministrului Finantelor, Viorel Stefan, sustinand ca Guvernul a taiat investitiile in primul trimestru al anului, nu si-a. continuă pe Antena3

Federatia Sindicatelor Pro Administratie cere demisia ministrului Muncii Lia Olguta Vasilescu

Presedintele Federatiei Sindicatelor PRO ADMINISTRATIE din Romania FSPAR), Silvia Moldovan, a declarat, pentru AGERPRES, ca federatia a solicitat, luni, demisia ministrului Muncii, Olguta Vasilescu, pe care.

Politistii cer demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a anuntat majorarile salariale

Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC) cere demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a declarat ca, potrivit legii salarizarii, solda militarilor va creste cu 20%, in timp ce salariul politistilor se va mari cu 5%.

Sindicatele din Politie cer demisia ministrului Lia Olguta Vasilescu

Federatia Sindicala a Politistilor si Personalului Contractual FSNPPC) cere demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pe motiv ca solicitarile Federatiei au fost sfidate, iar proiectul Legii unitare de.

Raluca Turcan a castigat sefia PNL Sibiu, dar pastreaza suspansul in privinta candidaturii pentru conducerea partidului

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a fost reconfirmata sambata in functia de presedinte al PNL Sibiu, neavand nici un contracandidat. intrebata de jurnalisti daca va candida pentru presedintia PNL, Raluca Turcan a raspuns: Nu am luat inca decizia, transmite Agerpres.

Raluca Turcan: Proiectul legii salarizarii unitare nu este inca finalizat

Raluca Turcan, presedintele interimar PNL, este convinsa ca proiectul legii salarizarii unitare nu este inca terminat si nu este clar nici in interiorul PSD cum va arata noul act normativ care va fi pu.

Raluca Turcan: Daca peste tot in tara PNL-ul ar fi fost la fel de dedicat, implicat si devotat, azi era la guvernare

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat, sambata, ca formatiunea pe care o conduce se afla intr-un moment de cotitura. Totodata, ea a afirmat ca, daca toti liberalii din tara ar fi fost dedicati, implicati si devotati, partidul ar fi ajuns la guvernare.

Raluca Turcan, gafa de proportii. PNL va da presedintele Romaniei, dar la un an dupa alegeri

Sefa interimara a liberalilor, Raluca Turcan, a afirmat, astazi, ca PNL poate sa devina un partid care sa dea presedintele Romaniei si in anul 2020. Aceasta a uitat,.

Raluca Turcan o sfatuieste pe Liliana Turoiu Udrea sa nu candideze pentru presedintia ICR

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri, ca apreciaza hainele create de Liliana Turoiu Udrea, dar o sfatuieste sa nu candideze pentru presedintia Institutului Cultural Roman.

Raluca Turcan despre atacul din Siria: Drepturile omului nu sunt negociabile, acesta este mesajul pe care l-au transmis SUA

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, astazi, ca Statele Unite au transmis un mesaj foarte clar prin atacul din Siria, acela ca drepturile omului nu sunt.

Sindicatele din administratia publica locala condamna secretomania in elaborarea legii salarizarii unitare si cer demisia ministrului Olguta Vasilescu

Federatia Sindicatelor Pro Administratie din Romania cer demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, denuntand secretomania si lipsa totala de transparenta a Guvernului in elaborarea legii salarizarii unitare, precum si sfidarea angajatilor din administratia publica locala prin eludarea participarii acestora la dezbaterile pe marginea acestei legi. Sindicatele acuza totodata politizarea functiei publice prin ramanerea salarizarii din administratia publica locala in afara grilelor, la cheremul alesilor, in baza asa zisei autonomii locale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )