Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania nu poate fi amanetata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania nu poate fi amanetata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, la Congresul extraordinar al PSD, ca sustine cu tarie investitiile de exploatare din Marea Neagra, dar pe de alta parte doreste intemeierea unui raport corect intre ceea ce castiga investitorii si ceea ce castiga Statul roman. continuă pe Ziarul Bursa

Romania nu poate fi amanetata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, la Congresul extraordinar al PSD, ca sustine cu tarie investitiile de exploatare din Marea Neagra, dar pe de alta parte doreste intemeierea unui raport corect intre ceea ce castiga investitorii si ceea ce castiga Statul roman.

Oprea: Dragnea a ajuns presedintele PSD si cu ajutorul meu! Prima reactie a presedintelui PSD: Nu inteleg ce l-a apucat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, referitor la afirmatiile lui Gabriel Oprea, ca nu stie ce l-a apucat pe acesta sa faca o asemenea greseala. Am citit acest editorial al domnului.

Un important lider politic rupe tacerea: Dragnea a ajuns presedintele PSD si cu ajutorul meu

Gabriel Oprea sustine ca Liviu Dragnea a ajuns presedintele PSD si cu ajutorul sau si sprijinul UNPR. Am apreciat faptul ca domnul Dragnea m-a numit camarad, intr-o declaratie referitoare la vecinul meu.

Gabriel Oprea: Am fost camaradul lui Dragnea. A ajuns presedintele PSD si cu ajutorul meu

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a intervenit in scandalul din interiorul PSD, generat de Congresul care va avea loc sambata, si a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea. El a facut dezvaluiri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )