Libnet.ro
UNICEF

21:32

Cinci motive pentru care presedintele a gresit

Adevărul Adevărul,
Cinci motive pentru care presedintele a gresit

Laudele recoltate de Iohannis din partea fanilor lui Dragnea nu merita atentie. Ei ce sa faca? Sa-l huiduie pe seful statului? Hotii se bucura, desigur. Ceea ce nu surprinde. Presedintele, insa, a dat un rateu major. continuă pe Adevărul

Motivul fabulos pentru care trebuie sa consumi zilnic zece migdale

Migdalele au un continut bogat de zinc, Omega 3, vitamina E, magneziu, calciu si alti compusi benefici. Exista mai multe motive pentru care sa incluzi migdalele in dieta. inainte de a fi consumate,.

Subiectele zilei:Cinci raspunsuri pentru criticii lui Iohannis. De ce a numit-o presedintele pe Viorica Dancila;Viata bate filmul: comisionul otravit si politista inconstienta care a lasat un taximetrist fara masina;Poate legea sa franeze stirile false?

Teoria multimilor vide: Ce daca n-au facut nimic? Tinem cu ei, ca sunt ai nostri!. Desi localnicii admit ca politicienii din Teleorman puteau face mai multe pentru judetul lor inainte de a trece la conducerea tarii, ii privesc ca pe niste fii risipitori pentru care se bucura, totusi, ca au reusit in viata. Ce spune Cazanciuc despre raportul care critica legile justitiei din Romania. Fostru ministru al Justitieibanuieste ca raportul ar fi fost intocmit cu date mai vechi si probabil au fost avute in vedere proiecte propuse pentru dezbatere, dar nefinalizate.

Totul e CLAR acum! Motivul INCREDIBIL pentru care Carlas Dreams POARTA MASCA! Cine ar fi crezut?!

Carla's Dreams a declarat intr-un interviu motivul pentru care nu apare niciodata, in public, fara acele desene pe fata. E mai usor sa vorbesti cand esti mascat, intr-un.

Motivul INCREDIBIL pentru care Carlas Dreams POARTA MASCA atunci cand apare PUBLIC! Totul e CLAR acum! Cine ar fi crezut?!

Carla's Dreams a declarat intr-un interviu motivul pentru care nu apare niciodata, in public, fara acele desene pe fata. E mai usor sa vorbesti cand esti mascat, intr-un.

Utile: Afectiunile pe care ti le poate transmite pisica; 6 motive surprinzatoare pentru care transpiri; Cele mai bune surse de vitamina E

6 motive surprinzatoare pentru care transpiri. Explicatia este aceea ca temperatura corpului se ridica, sistemul nervos genereaza hiperactivitatea glandelor sudoripare si astfel apare umiditatea pielii. Oricat de neplacuta ar fi, transpiratia poate oferi semnale importante cu privire la sanatatea ta fizica si emotionala. Cele mai bune surse de vitamina E. Uleiul de floarea soarelui, semintele de bumbac, uleiul de cocos sunt foarte bogate in continutul de vitamina E. La fel sunt toate uleiurile obtinute prin presare la rece, bineinteles, nerafinate.

Klaus Iohannis, LOVITURA pentru alesi: Presedintele sesizeaza Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a trimis joi Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate referitor la Legea pentru modificarea Legii nr. 161/2003 care le permite ministrilor, parlamentarilor, primarilor.

Motivul pentru care Liviu Dragnea nu va propune numele viitorului premier

Liviu Dragnea nu va propune numele viitorului premier la sedinta de marti a Comitetului Executiv. Presedintele PSD recunoaste ca nu a avut mana buna la precedentele nominalizari, astfel.

Motivul pentru care devi DEPENDENT de fumat. Este vorba despre...

Specialistii au descoperit ca dependenta de nicotina se datoreaza unor celule receptive la aceasta substanta. Nicotina, a treia substanta care provoaca dependenta, este una dintre cele mai.

Motivul pentru care devii DEPENDENT de fumat. Este vorba despre...

Specialistii au descoperit ca dependenta de nicotina se datoreaza unor celule receptive la aceasta substanta. Nicotina, a treia substanta care provoaca dependenta, este una dintre cele mai.

Superstitia ciudata legata de casa. Motivul pentru care solnita nu trebuie sa fie goala niciodata

Sarea este sufletul unei case potrivit superstitiilor din popor. Se spune ca nu este bine sa ramaneti fara sare si niciodata solnita nu trebuie sa fie goala, pentru ca aduce ghinion. Mai exista.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )