Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cine era apropiatul lui Klaus Iohannis care a murit intr-un accident rutier

Antena3 Antena3,
 Cine era apropiatul lui Klaus Iohannis care a murit intr-un accident rutier

Ilie Mitea, fostul prefect al judetului Sibiu, din perioada in care Klaus Iohannis era primarul orasului cu acelasi nume, a murit joi seara intr-un cumplit accident rutier. Sustinut de PNL, Mitea a fost in. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis cere Comisiei de la Venetia sa emita ct mai curnd posibil o Opinie Interimara asupra Legilor Justitiei / Este extrem de necesara si va avea o importanta majora pentru corpul magistratilor

Presedintele Klaus Iohannis considera ca emiterea cat mai curand posibil de catre Comisia de la Venetia a unei Opinii interimare asupra modificarilor legilor Justitiei operate de majoritatea PSD - ALDE este extrem de necesara in conditiile in care, daca aceste legi intra in vigoare in forma adoptata de catre Parlament, vor avea un impact negativ asupra independentei si a functionarii sistemului judiciar din Romania, implicit asupra statului de drept.

Klaus Iohannis si-a publicat declaratia de AVERE. Cat castiga presedintele din CHIRII

Presedintele Klaus Iohannis si-a publicat declaratia de avere pe anul 2017. Potrivit documentului, veniturile salariale ale sefului statului si ale sotiei sale, profesoara Carmen Iohannis, au scazut, dar au.

Radu Banciu: Klaus Iohannis continua sa citeasca motivarea CCR ca o femeie dupa ce isi cumpara o masina de spalat (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu intarzierea presedintelui Klaus Iohannis de a anunta decizia privind revocarea lui Kovesi in contextul in care a anuntat ca va citit.

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu, replica dura pentru Klaus Iohannis: Nu mai am nicio indoiala

Schimb de replici intre judecatorul CCR Petre Lazaroiu si Klaus Iohannis. Presedintele a declarat, marti, ca nu exista niciun fel de presiune din partea sa asupra judecatorului, care a dezvaluit recent ca.

Klaus Iohannis, despre presiunile asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu: Nu a fost vorba de asa ceva (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu exista niciun fel de presiune din partea sa asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu care a dezvaluit recent ca a avut o discutie cu consiliera.

Klaus Iohannis, despre numirea lui Felix Banila la conducerea: Decizia de ULTIM MOMENT a presedintelui (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a asigurat pe procurorii DIICOT ca le va raspunde la scrisoarea prin care i-au cerut sa nu-l numeasca pe Felix Banila sef al Directiei. Raspunsul pe care il am o sa-l.

Klaus Iohannis: Modificarile la Codul de procedura penala, facute cu dedicatie pentru Liviu Dragnea. Este pur si simplu inadmisibil

Presedintele Klaus Iohannis i-a acuzat marti social-democrati ca vor sa amputeze puterile justitiei, referindu-se la votul de luni seara privind modificarile la Codul de procedura penala care, sustine seful.

Klaus Iohannis: Modificarile la Codul de procedura penala, facute cu dedicatie pentru Liviu Dragnea. Este pur si simplu inadmisibil (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a acuzat marti social-democrati ca vor sa amputeze puterile justitiei, referindu-se la votul de luni seara privind modificarile la Codul de procedura penala care, sustine seful.

Klaus Iohannis anunta ca nu a luat inca decizia de revocare a lui Kovesi: Si aceasta saptamana este dedicata cititului

Klaus Iohannis a dat de inteles ca nu se grabeste sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi Si aceasta saptamana este dedicata cititului, a raspuns Klaus Iohannis reporterului Antena 3, cand a fost.

Codrin Stefanescu, mesaj pentru Klaus Iohannis cu privire la revocarea sefei DNA

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, vineri, ca presedintele Klaus Iohannis va trebui sa anunte saptamana viitoare daca o revoca sau nu pe sefa DNA, Laura Codruta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )