Libnet.ro
UNICEF

21:47

Iohannis cere Parlamentului reexaminarea Legii privind CSM: Contine norme contradictorii, trimiteri la dispozitii inexistente si prevederi neclare

Adevărul Adevărul,
Iohannis cere Parlamentului reexaminarea Legii privind CSM: Contine norme contradictorii, trimiteri la dispozitii inexistente si prevederi neclare

Presedintele Klaus Iohannis, a trimis vineri, Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, considerand ca actul normativ vizeaza interventii substantiale, care afecteaza functionarea CSM si ca include norme contradictorii, trimiteri la dispozitii inexistente, prevederi neclare sau necorelate intre ele si chiar paralelisme legislative. continuă pe Adevărul

Iohannis cere Parlamentului reexaminarea Legii privind CSM: Contine norme contradictorii si prevederi neclare

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, considerand ca actul normativ vizeaza interventii substantiale, care afecteaza functionarea CSM si ca include norme contradictorii, trimiteri la dispozitii inexistente, prevederi neclare sau necorelate intre ele si chiar paralelisme legislative.

Iohannis cere Parlamentului reexaminarea Legii CSM / Modificarile afecteaza rolul de garant al independentei justitiei

Presedintele Klaus Iohannis cere Parlamentului reexaminarea legii privind Consiliul Superior al Magistraturii, aratand ca modificarile aduse afecteaza rolul constitutional de garant al independentei justitiei pe care il are CSM.

Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea legii privind CSM

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Parlamentului, spre reexaminare, actul normativ care modifica si completeaza Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, informeaza Agerpres.

Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea legii privind CSM

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Presedintele a retrimis la Parlament una dintre legile justitiei. Este vorba despre legea privind Consiliul Superior al.

Eugen Tomac anunta ca PMP va contesta la CCR modificarea Legii privind statutul alesilor locali

Partidul Miscarea Populara PMP) condamna adoptarea in Senatul Romaniei a initiativei legislative de modificare a Legii privind statutul alesilor locali si anunta ca va ataca la Curtea Constitutionala.

CCR a respins sesizarile PNL si iCCJ pe modificarea Legii privind Statutul judecatorilor si procurorilor

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au respins marti sesizarile PNL si iCCJ cu privire la modificare a Legii privind Statutul judecatorilor si procurorilor, potrivit unor surse citate de.

Klaus Iohannis cere Comisiei de la Venetia sa emita cat mai curand posibil o opinie interimara pe legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis solicita Comisiei de la Venetie sa publice cat mai curand posibil o opinie interimara privind modificarile la legile justitiei facute de majoritatea PSD-ALDE. Seful.

Klaus Iohannis cere Comisiei de la Venetia sa emita ct mai curnd posibil o Opinie Interimara asupra Legilor Justitiei / Este extrem de necesara si va avea o importanta majora pentru corpul magistratilor

Presedintele Klaus Iohannis considera ca emiterea cat mai curand posibil de catre Comisia de la Venetia a unei Opinii interimare asupra modificarilor legilor Justitiei operate de majoritatea PSD - ALDE este extrem de necesara in conditiile in care, daca aceste legi intra in vigoare in forma adoptata de catre Parlament, vor avea un impact negativ asupra independentei si a functionarii sistemului judiciar din Romania, implicit asupra statului de drept.

PSD si UDMR ar vrea abrogarea Legii privind sanctionarea faptelor de coruptie

Legea privind pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie a intrat in vizorul mai multor alesi ai PSD si UDMR care s-au exprimat in favoarea abrogarii ei in viitor, considerand ca prevederile din actul normativ sunt cuprinse in alte legi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2624 seconds )