Libnet.ro
UNICEF

00:06

Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea legii prin care Monitorul Oficial trece la Camera Deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea legii prin care Monitorul Oficial trece la Camera Deputatilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, ieri, Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial al Romaniei, care vizeaza trecerea acestei entitati publice de sub autoritatea Guvernului sub autoritatea Camerei Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis cere reexaminarea legii prin care se acorda 360 de milioane de euro crescatorilor de porci

Presedintele Klaus Iohannis a cerut joi reexaminarea legii care prevedea subventionarea porcilor de la bugetul de stat in urmatorii trei ani cu ajutoare de stat in valoare de 360 de milioane de euro.

Dan Barna: USR il va asigura pe Iohannis ca sustine orice varianta prin care PSD ajunge in opozitie

Uniunea Salvati Romania il va asigura pe presedintele Klaus Iohannis ca va sustine orice varianta prin care PSD ajunge in opozitie, a declarat, marti, presedintele USR, Dan Barna, adaugand ca orice propunere de premier anuntata de social-democrati nu face decat sa deschida piata pariurilor cat va rezista acesta.

Iohannis il lasa pe Dragnea fara institutii-cheie

Presedintele Klaus Iohannis retrimite in Parlament legea prin care Monitorul oficial trecea in subordinea Camerei Deputatilor, adica a lui Liviu Dragnea. Aceasta legea prevedea ca Monitorul oficial.

Iohannis A GRESIT decretul prin care a desemnat-o pe Dancila premier (FOTO)

Klaus Iohannis a gresit decretul prin care a desemnat-o pe social-democrata Viorica Vasilica Dancila prim-ministru al Romaniei. Presedintele a scris in decret doar Viorica Dancila,.

Aplicatie AirHelp, prin care pasagerii pot primi compensatii pentru zborurile intarziate sau anulate

AirHelp, compania specializata in drepturile pasagerilor si in obtinerea de compensatii pentru zboruri intarziate, anulate sau suprarezervate, lanseaza prima aplicatie prin care pasagerii pot verifica daca au dreptul sa primeasca compensatii pentru.

Ai probleme cu SOMNUL?! Un medic A INVENTAT O METODA extrem de UTILA prin care poti SA ADORMI in 60 de secunde!

Uneorise intampla ca din cauza stresului sau a altor motive, sa nu te ia somnul. Doctorul Andrew Well a inventat o metoda prin care poti sa adormi in 60 de secunde. Metoda.

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea prin care se va infiinta compania Romanian Military Vehicle Systems SA

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea prin care Compania Nationala Romarm SA - Filiala Societatea Uzina Automecanica Moreni SA UAM) si Rheinmetall Landsysteme GmbH infiinteaza compania Romanian Military Vehicle Systems SA.

Klaus Iohannis intoarce in parlament legea care trecea Monitorul Oficial de la Guvern la Camera Deputatilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis parlamentului o cerere de reexaminare a legii prin care Monitorul Oficial a trecut de sub autoritatea Guvernului sub cea a Camerei Deputatilor, proiect adoptat in parlament pe 22 decembrie, in ultima zi a sesiunii parlamentare.

De ce sunt merele lucioase? Testul simplu prin care afli daca mananci mere lustruite cu ceara - VIDEO

Multe dintre merele pe care le gasim in supermarket-uri sunt tratate cu chimicale, pentru a nu expira prea repede. Ceara folosita pentru a da merelor stralucire este obtinuta din substante toxice, spun s.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )