Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ion Cristoiu: De ce se gudura PSD pe langa Klaus Iohannis, principalul adversar politic al partidului?

B1 B1,
Ion Cristoiu: De ce se gudura PSD pe langa Klaus Iohannis, principalul adversar politic al partidului?

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre situatia remanierilor din PSD si al intregii situatii. in plus, Ion Cristoiu se. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Cu sprijinul lui Klaus Iohannis, mai multe grupari mafiote au smuls o bucata din teritoriul detinut pana acum in exclusivitate de Gruparea Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de luni, de pe blogul personal, despre cum s-a ajuns la decizia ca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb sa-si dea demsia. Cristoiu spune ca Iohannis a.

Ion Cristoiu: Cum au jucat liderii PSD cu lacrimi in ochi intr-un film indian tare trist

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de marti, de pe blogul personal, despre criza din PSD. Ion Cristoiu a facut o analiza a lucrurilor care s-au petrecut in ultima.

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de externe spaniol: Romania sprijina ferm suveranitatea si integritatea teritoriala ale Spaniei

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit miercuri, la Palatul Cotroceni, pe ministrul afacerilor externe si al cooperarii din Spania, Alfonso Maria Dastis Quecedo, caruia i-a transmis sprijinul ferm al Romaniei pentru suveranitatea si integritatea teritoriala ale Spaniei, subliniind totodata necesitatea, in contextul evolutiilor din Catalonia, a respectarii cadrului constitutional, precum si a principiilor dreptului international.

Klaus Iohannis a discutat cu Porosenko despre Legea Educatiei recent adoptata in Ucraina

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a discutat astazi la telefon cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, despre Legea Educatiei recent adoptata in Ucraina, informeaza Administartia Prezidentiala, prin intermediul unui comunicat de presa.

Actorul Victor Rebengiuc a fost decorat de catre presedintele Klaus Iohannis - VIDEO

Victor Rebengiuc a fost decorat cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de Cavaler de catre presedintele Klaus Iohannis. Nascut pe 10 februarie 1933, Victor Rebengiuc este considerat dupa peste 60 de ani de.

Actorul Victor Rebengiuc va fi decorat de catre presedintele Klaus Iohannis

Victor Rebengiuc va fi decorat cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de Cavaler de catre presedintele Klaus Iohannis, intr-o ceremonie care va avea loc, miercuri, de la 16. 00, la Palatul.

Actorul Victor Rebengiuc a fost decorat de catre presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Victor Rebengiuc a fostdecorat cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de Cavaler de catre presedintele Klaus Iohannis, intr-o ceremonie care a avutloc, miercuri,la Palatul.

Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de numire a noilor ministri, a anuntat Administratia Prezidentiala. Ceremonia depunerii juramantului va avea loc la ora 19.

Decretele de numire a noilor ministri Paul Stanescu, Felix Stroe si Marius Nica au fost semnate de Klaus Iohannis si publicate in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de numire a lui Paul Stanescu in functia de ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Felix Stroe in functia de ministru al Transporturilor si Marius Nica in functia de ministru delegat pentru Fonduri Europene. Ceremonia de depunere a juramantului de catre cei trei noi ministri va avea loc marti, la ora 19:30, la Palatul Cotroceni. UPDATE: Decretele au fost publicate in Monitorul Oficial.

Ministrii Paul Stanescu, Felix Stroe si Marius Nica au depus juramantul. Klaus Iohannis nu a transmis niciun mesaj in timpul ceremoniei

Paul Stanescu, noul ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Felix Stroe, noul ministru al Transporturilor, si Marius Nica, noul ministru delegat pentru Fonduri Europene, au depus marti seara juramantul intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Seful statului nu a transmis niciun mesaj in timpul ceremoniei. Asa cum anuntasera anterior, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu au participat la ceremonia de la Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )