Libnet.ro
UNICEF

19:30

Klaus Iohannis, despre motiunea de cenzura: Un test important pentru opozitie si putere (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre motiunea de cenzura: Un test important pentru opozitie si putere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a numit motiunea de cenzura depusa vineri de catre PNL alaturi de USR si PMP drept un test important atat pentru opozitia parlamentara cat si pentru putere. in ciuda faptului. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre motiunea de cenzura: Ar fi ciudat ca Opozitia sa renunte la ea. Ce spune despre importanta momentului ales

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, ca ar fi fost ciudat ca partidele din opozitie sa nu depuna o motiune de cenzura si ca va fi un test important atat pentru contestatarii Guvernului DAncila, cat si pentru echipa PSD-ALDE.

Kelemen Hunor, despre motiunea de cenzura: Nu am vazut nicio propunere de premier, niciun program de guvernare, nu exista alternativa

In acest moment nu exista majoritatea necesara pentru a trece o motiune de cenzura, cu sau fara voturile UDMR, a declarat, miercuri, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor. in plus, el le-a reprosat liberalilor ca nu exista nicio propunere de premier, niciun program de guvernare, practic nicio alternativa.

Klaus Iohannis, reactie despre motiunea de cenzura: Este principalul instrument al opozitiei in Parlament

Klaus Iohannis a evitat sa comenteze sansele opozitiei de a rasturna Guvernul prin motiunea de cenzura. Motiunea de cenzura este principalul instrument al opozitiei in Parlament. Ar fi chiar ciudat sa.

Iohannis, despre motiune: Ar fi chiar ciudat sa renunte la acest instrument. Este un test si pentru opozitie, si pentru putere

Ar fi ciudat ca opozitia sa renunte la motiunea de cenzura, a declarat vineri Klaus Iohannis, la Bruxelles, dupa o intrebare pe aceasta tema. Motiunea este principalul instrument al opozitiei in Parlament. Este un test important si pentru opozitie, si pentru putere, a spus seful statului.

DANCILA DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Nu am emotii. Am increderea colegilor mei

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii pentru cabinetul pe care il conduce vizavi de motiunea de cenzura pe care Opozitia intentioneaza sa o depuna vineri si a subliniat ca un astfel de gest, cu doua saptamani inainte de preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE, da un semnal care nu cred ca ne face bine.

KELEMEN DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: intrebare de bun-simt: Cine este propunerea de premier?

Motiunea de cenzura nu trece - nici cu voturile UDMR, nici cu cele ale minoritatilor - pentru ca lipsesc 52 de voturi, dar UDMR nu are raspuns la intrebarea de bun simt cine este propunerea de premier, respectiv cine va conduce viitoarea majoritate, a declarat astazi presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Anunt de ultima ora despre motiunea de cenzura. Lider UDMR: Decidem cum votam cu o zi inainte

Anunt exploziv facut de UDMR! Formatiunea maghiarilor va decide cu o zi inaintea votului daca sustine sau nu motiunea de cenzura. Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, le reproseaza insa.

ntlnire Klaus Iohannis - Theresa May. Ce au discutat cei doi oficiali

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles, a avut o intalnire cu premierul britanic Theresa May, discutiile vizand negocierile pentru Brexit. Iohannis s-a referit si la situatia romanilor din Marea Britanie si a subliniat ca este important sa nu existe discriminare si sa fie un tratamentul egal pentru toti cetatenii Uniunii Europene - atat cei beneficiari ai acordului de retragere, cat si cei care se vor stabili pe viitor in Regatul Unit.

intalnire la Bruxelles intre Klaus Iohannis si cancelarul austriac Sebastian Kurz

Presedintele Klaus Iohannis a discutat joi, la Bruxelles, cu Sebastian Kurz, cancelarul Republicii Austria, despre vizita pe care oficialul austriac urmeaza sa o efectueze in Romania, in 21 decembrie, si despre pr.

Klaus Iohannis, mesaj transant despre OUG pe Codurile Penale: Asta pur si simplu nu se poate

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la Bruxelles, ca nu este posibil ca Guvernul sa emita o OUG pe articolele constitutionale din Codurile penale. intrebat cum comenteaza intentia Guvernului de a emite.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )