Libnet.ro
UNICEF

05:45

Liviu Dragnea, dupa ce Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri: Era putin probabil sa nu-i nominalizeze. Sunt bine pregatiti toti trei

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, dupa ce Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri: Era putin probabil sa nu-i nominalizeze. Sunt bine pregatiti toti trei

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, liderul PSD, a sustinut ca nu a avut emotii in privinta desemnarii de catre seful statului a noilor ministri in Guvern si a reafirmat ca nu va part. continuă pe Antena3

Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri. Depunerea juramantului, la 19.30

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri, iar ceremonia depunerii juramantului va avea loc, marti, la ora 19.

Iohannis i-a acceptat pe Paul Stanescu si pe ceilalti doi ministri PSD. Dragnea:Era putin probabil sa nu-i numeasca. Nu merg la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri, iar ceremonia depunerii juramantului va avea loc, marti, la ora 19.

Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de numire a noilor ministri, a anuntat Administratia Prezidentiala. Ceremonia depunerii juramantului va avea loc la ora 19.

Klaus Iohannis a semnat decretele de numire ale noilor ministri

Klaus Iohannis a semnat decretele de numire ale noilor ministri. Noii ministri ai Guvernului Tudose vor depune juramantul de investire in aceasta seara, la ora 19. Informatia nu a fost.

Decretele de numire a noilor ministri Paul Stanescu, Felix Stroe si Marius Nica au fost semnate de Klaus Iohannis si publicate in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de numire a lui Paul Stanescu in functia de ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Felix Stroe in functia de ministru al Transporturilor si Marius Nica in functia de ministru delegat pentru Fonduri Europene. Ceremonia de depunere a juramantului de catre cei trei noi ministri va avea loc marti, la ora 19:30, la Palatul Cotroceni. UPDATE: Decretele au fost publicate in Monitorul Oficial.

Decretele de numire a noilor ministri Paul Stanescu, Felix Stroe si Marius Nica au fost semnate de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de numire a lui Paul Stanescu in functia de ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Felix Stroe in functia de ministru al Transporturilor si Marius Nica in functia de ministru delegat pentru Fonduri Europene. Ceremonia de depunere a juramantului de catre cei trei noi ministri va avea loc marti, la ora 19:30, la Palatul Cotroceni.

Ministrii Paul Stanescu, Felix Stroe si Marius Nica au depus juramantul. Klaus Iohannis nu a transmis niciun mesaj in timpul ceremoniei

Paul Stanescu, noul ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Felix Stroe, noul ministru al Transporturilor, si Marius Nica, noul ministru delegat pentru Fonduri Europene, au depus marti seara juramantul intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Seful statului nu a transmis niciun mesaj in timpul ceremoniei. Asa cum anuntasera anterior, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu au participat la ceremonia de la Cotroceni.

Iohannis a semnat decretele privind numirea noilor ministri din Cabinetul Tudose

ACTUALIZARE 18:43 Decretele privind numirea noilor ministri au fost publicate in Monitorul Oficial ----------- Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele privind numirea noilor ministri, Paul Stanescu la Ministerul Dezvoltarii, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor si Marius Nica la Fonduri Europene, informeaza Administrastia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat de presa.

Iohannis a semnat decretele privind numirea noilor ministri din Cabinetul Tudose

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele privind numirea noilor ministri, Paul Stanescu la Ministerul Dezvoltarii, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor si Marius Nica la Fonduri Europene, informeaza Administrastia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat de presa.

Liviu Dragnea nu neaga varianta ca Sorin Grindeanu sa preia sefia ANCOM

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, la Parlament, ca este de acord cu schimbarea sefului Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) la doar cinci luni de la numire si nu a negat ca la sefia institutiei ar putea fi numit fostul premier Sorin Grindeanu, potrivit News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )