Libnet.ro
UNICEF

15:15

Liviu Dragnea: Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri ca va ramane la conducerea PSD si a Camerei Deputatilor precizand ca nu il sperie nici Klaus Iohannis, nici Eduard Hellvig. Decizia mea e foarte ferma:. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Kovesi, nici Pahontu, nici Ponta, nici altii (VIDEO)

Liviu Dragnea a pus tunurile pe mai multe figuri politice, dar si din servicii dupa condamnarea pe care a primit-o joi. La finalul declaratiilor in care a anuntat ca nu isi da demisia din nicio functie,.

VIDEO Liviu Dragnea, prima declaratie dupa ce a fost condamnat la nchisoare: Am asistat la o executie n masa / Am decis sa fim mult mai fermi si mai radicali / Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Kovesi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri, la o zi dupa ce a fost condamnat in prima instanta la inchisoare cu executare, o atitudine mult mai ferma si mai radicala, cerandu-si totodata iertare miilor de romani care stau in puscarie sau sunt tarati prin tribunale pe baza unui articol sovietic, o referire la abuzul in serviciu.

Ponta: Dupa a doua condamnare Liviu Dragnea trebuie sa se retraga daca l intereseaza soarta PSD

Fostul premier Victor Ponta considera ca Liviu Dragnea trebuie sa se retraga, dupa condamnare, din functiile pe care le detine daca vrea sa salveze PSD. intr-o postare pe Facebook, Ponta aminteste de ziua de 21 iunie acum un an cand, spune el, pesedistii au fost traumatizati si umiliti de seful lor de partid care le-a cerut sa voteze motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu.

Liviu Dragnea, declaratii dupa Comitetul Executiv al PSD, de la ora 19,00

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine vineri, de la ora 19,00, o conferinta de presa, dupa reuniunea Comitetului Executiv al partidului, in care a obtinut sustinerea social-democratilor. Aceasta sedinta a venit la o zi dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si lase luni de inchisoare.

Ce trebuia sa faca Liviu Dragnea in dosarul in care a fost condamnat

Presedintele ALDE Cluj, deputatul Steluta Cataniciu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, trebuia sa se foloseasca de prevederile unui articol de lege prin care putea.

Victor Ponta: Liviu Dragnea trebuie sa se retraga daca il intereseaza soarta PSD, a Guvernului si a Romaniei

Victor Ponta are o reactie exploziva dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul angaj[rilor fictive. Dandu-se exemplu personal, fostul premier ii cere demisia de onoare lui Dragnea din functia de.

Liviu Dragnea NU isi da demisia din nicio functie: Colegii m-au sustinut in unanimitate (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat la finalul sedintei PSD convocata la o zi de la condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare ca nu va demisiona din nicio functie. Am avut discutie in CEX cu mandatele pe masa.

Mai multe companii promit clientilor reduceri dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in prima instanta

Mai multe companii din Romania promit clientilor reduceri dupa condamnarea, in prima instanta, a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman. O agentie de turism ofera o reducere de 3,6%.

Prima reactie a lui Tudorel Toader, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune despre condamnarea sefului PSD, Liviu Dragnea, ca nu a existat unanimitate in completul de trei judecatori de la inalta Curte, doi judecatori fiind pentru condamnare,.

Mircea Badea, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Pentru mine nu a fost o surpriza

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )