Libnet.ro
UNICEF

16:00

Presedintele Iohannis se intalneste cu conducerea BNR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Iohannis se intalneste cu conducerea BNR

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, astazi, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

SONDAJ E cazul sa se implice presedintele Iohannis n tensiunile Guvern-BNR?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca va incerca o mediere intre Guvern si Banca Nationala a Romaniei, invitand partile la Cotroceni pentru a ajunge la un numitor comun. S-a mers cam departe cu unele afirmatii destul de contondente, a spus el. Marti, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a respins oferta presedintelui, spunand ca nu exista niciun razboi intre BNR si Guvern. Participa la sondajul HotNews. ro: E cazul sa se implice presedintele Iohannis in tensiunile Guvern-BNR?.

Iohannis a chemat conducerea BNR la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri, de la ora 12:00 cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu si cu prim-viceguvernatorul Florin Georgescu. Vineri, Iohannis va avea o intalnire cu premierul Viorica Dancila.

Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea BNR. Primele imagini de la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala. La intalnire vor participa guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,.

Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea BNR

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala. La intalnire vor participa guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,.

Magistrati eliberati din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele de eliberare din functie a mai multor magistrati.

Dan Suciu: Conducerea BNR a prezentat, la Cotroceni, cauzele inflatiei, aceleasi pe care le anunta in conferintele de specialitate

Conducerea Bancii Nationale a Romaniei BNR), la nivel de guvernator si prim-viceguvernator, a prezentat, miercuri, intr-o intalnire cu presedintele Romaniei, la Palatul Cotroceni, cauzele inflatiei ridicate din ultima perioada. Intalnirea a avut loc.

Procurorul Iulian Preda, condamnat dupa ce a depus acte ca nu ar fi colaborat cu Securitatea, eliberat din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie a mai multor magistrati, intre care procurorul Iulian Preda de la Parchetul de pe langa Judecatoria Patarlagele, ca urmare a condamnarii definitive pentru savarsirea unei infractiuni, informeaza Agerpres.

Presedintele Iohannis sesizeaza CCR cu o legea de modificare din domeniul sanatatii

Presedintele Klaus Iohannis sesizeaza Curtea Constitutionala cu o legea de modificare si completare a unor acte normative din domeniul sanatatii, semnaland ca, pe de o parte, contine prevederi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )