Libnet.ro
UNICEF

14:30

Punctul de vedere al lui Klaus Iohannis cu privire la sesizarea la CCR in cazul remanierilor: Dancila a refuzat dialogul

Antena3 Antena3,
Punctul de vedere al lui Klaus Iohannis cu privire la sesizarea la CCR in cazul remanierilor: Dancila a refuzat dialogul

Presedintele Klaus Iohannis a transmis Curtii Constitutionale punctul sau de vedere cu privire la sesizarea inaintata de prim-ministrul Viorica Dancila cu privire la existenta unui conflict de natura. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, noua sesizare la CCR

Klaus Iohannis a sesizat, marti, CCR cu privire la legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 8/2016 privind infiintarea mecanismelor prevazute de Conventia privind drepturile persoanelor cu dizabilitati.

Klaus Iohannis, o noua sesizare la CCR. Presedintele continua atacul ala adresa Guvernului Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale marti, 11 decembrie a. c. , o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 8/2016 privind infiintarea.

KLAUS IOHANNIS: Legea privind reorganizarea unitatilor economice de stat, atacata la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate cu privire la un act normativ legat de reorganizarea unitatilor economice de stat ca regii autonome si societati comerciale, sustinand ca autoritatile administratiei publice locale, intrucat nu au personalitate juridica, nu pot exercita drepturi si obligatii proprii in cadrul raporturilor juridice rezultate din calitatea de unic actionar/asociat al societatii rezultate in urma reorganizarii unei regii autonome.

Codrin Stefanescu, atac la Klaus Iohannis: Blocheaza Romania si sfideaza o tara intreaga

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a adus acuze grave lui Klaus Iohannis, cu privire la remanierea ministrilor. Invitat in platoul emisiunii Punctul de intanire, Codrin.

Klaus Iohannis, o noua sesizare catre Curtea Constitutionala. Ce ataca presedintele

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate cu privire la un act normativ legat de reorganizarea unitatilor economice de stat ca regii autonome si societati comerciale,.

KLAUS IOHANNIS: CCR sesizata privind drepturile persoanelor cu dizabilitati

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 8/2016 privind infiintarea mecanismelor prevazute de Conventia privind drepturile persoanelor cu dizabilitati.

Premierul Dancila sustine ca presedintele Klaus Iohannis a jignit-o: A spus femeia aceasta!

Premierul Viorica Dancila a comentat luni pozitia sefului statului dupa ce Guvernul l-a reclamat la CCR. Dancila spune ca s-a simtit jignita de modul in care Klaus Iohannis a reactionat.

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala: Presedintele atentionaeaza din nou guvernul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale CCR) luni, 10 decembrie a. c. , o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 56/2018 pentru.

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala: Presedintele atentioneaza din nou guvernul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale CCR) luni, 10 decembrie a. c. , o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 56/2018 pentru.

KLAUS IOHANNIS: Suspendarea sedintei CSAT, de comun acord

Sedinta CSAT de saptamana aceasta a fost suspendata de comun acord, a declarat azi la Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )