Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Liviu Dragnea i acuza pe cei care i cer demisia ca fac jocullui Iohannis si al serviciilor: Eu nu pot duce acest partid sa devina o unealta a acestor institutii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liviu Dragnea i acuza pe cei care i cer demisia ca fac jocullui Iohannis si al serviciilor: Eu nu pot duce acest partid sa devina o unealta a acestor institutii

Cu scrisoarea in care i se cere demisia asumata public, Liviu Dragnea ii acuza pe semnatarii acestora ca fac jocul presedintelui Iohannis, al serviciilor si DNA. Nu am citit epistola, dar am inteles care este cea mai importanta suparare: sa nu ne mai certam cu Iohannis, sa ne aliniem cu Iohannis cu SPP, SRI, DNA. Eu ca presedinte nu pot duce acest partid sa devina o unealta a acestor institutii, a spus el. continuă pe Hotnews

Rovana Plumb, replica pentru cei care cer demisia lui Dragnea

A aparut scrisoarea contestatarilor lui Liviu Dragnea semnata de Gabriela Firea, Adrian Tutuianu si Paul Stanescu. Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, le raspunde semnatorilor si face apel catre.

Scrisoarea liderilor PSD care cer DEMISIA lui Liviu Dragnea e semnata de un comitet de initiativa, condus de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu: Acestia solicita ca Viorica Dancila sa asigure interimatul (TEXTUL INTEGRAL)

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

Olguta Vasilescu: Nu ma vad votand impotriva lui Paul Stanescu / Vicepresedintele PSD e unul dintre oamenii care cer demisia lui Dragnea

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca nu se vede votand impotriva lui Paul Stanescu, deoarece acesta ii este amic. Stanescu este unul dintre liderii PSD care i-au cerut lui Liviu Dragnea sa demisioneze atat de la.

Un nou nume greu din PSD se alatura taberei care cer demisia lui Dragnea: A ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare

Liderul PSD Buzau, Marcel Ciolacu, a anuntat ca se alatura demersului semnat de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei.

Victor Ponta cere demisia lui Liviu Dragnea: Modul in care a cofiscat si PSD si Parlamentul si Guvernul ne duce la dezastru. Sa se ocupe de procesul lui si sa ne lase (VIDEO)

Victor Ponta a salutat miercuri aparitia scrisorii publice semnate de mai multi lideri PSD prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputilor si se aduc mai multe critici la adresa ac.

GABRIELA FIREA, atac devastator la adresa lui LIVIU DRAGNEA: Si alti semnatari ai scrisorii mi-au spus ca sunt filati, monitorizati. Am ajuns mai rau decat pe timpul lui CEAUSESCU

Gabriela Firea a lansat miercuri seara noi acuzatii dure la adresa sefului PSD, precizand ca a fost filata si monitorizata, impreuna cuceilalti semnatari ai scrisorii care cer demisia lui Liviu.

GABRIELA FIREA, atac devastator la adresa lui LIVIU DRAGNEA: Si alti semnatari ai scrisorii mi-au spus ca sunt filati, monitorizati. Am ajuns mai rau ca pe timpul lui CEAUSESCU

Gabriela Firea a lansat miercuri seara noi acuzatii dure la adresa sefului PSD, precizand ca a fost filata si monitorizata, impreuna cuceilalti semnatari ai scrisorii care cer demisia lui Liviu.

Liviu Dragnea, anunt despre demisie

Situatie tensionata in PSD dupa ce trei lideri ai partidului au dat publicitatii o scrisoare in care cer demisia de urgenta a lui Liviu Dragnea atat din fruntea PSD cat si de la conducerea Camerei.

Liviu Dragnea, prima reactie la cererea de demisie venita din interiorul PSD: Vor sa ne aliniem cu Iohannis, SRI, DNA, SPP... (VIDEO)

Pus in fata cererii a trei lideri importanti din PSD care ii cer demisia, Liviu Dragnea a revenit la mesajul clasic impotriva contestatarilor sai numindu-i drept parte a statului paralel. Nu am citit-o in.

Cutremur in PSD. Motivele pentru care se cere demisia lui Liviu Dragnea

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2145 seconds )