Libnet.ro
UNICEF

17:15

Voi da curs solicitarii sa citesc acea epistola

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Voi da curs solicitarii sa citesc acea epistola

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie dupa scrisoarea semnata de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu prin care i se cere demisia de la conducerea PSD si a Camarei Deputatilor, el spunand ca a inteles din aceasta epistola ca partidul trebuie sa se alinieze cu Klaus Iohannis, cu DNA, SRI, SPP si cu partidele de opozitie. El a sustinut ca, in calitate de presedinte al PSD, nu va duce partidul sa devina o unealta a acestor institutii. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau: Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare

Fostul vicepremier in cabinetul Tudose, Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau, recunoaste intr-o postare pe Facebook ca este unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea.

Liderul PSD Prahova: Nu am semnat scrisoarea. Voi sustine Guvernul si guvernarea

Presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, spune ca a vazut scrisoarea impotriva lui Liviu Dragnea in presa, ca nu i s-a cerut sa sustina demersul celor trei lideri PSD care vor plecarea lui Dragnea din fruntea.

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene: Se ncearca destabilizarea si scindarea partidului

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene, a scris miercuri pe Facebookca partidul traverseaza momente mai putin faste, in care se incearca divizarea partidului. in opinia acestuia, scrisoarea aparuta in PSD este o lovitura incorecta pe care cativa membri ai PSD o aplica partidului.

Liderul PSD Maramures pune o serie de conditii pentru ca Ardealul sa sustina demisia lui Dragnea: Imaginea lui este extrem de sifonata (VIDEO)

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a anuntat ca liderii organizatiilor din Ardeal vor discuta pentru a incerca sa ajunga la o pozitie comuna privind scrisoarea in care se cere demisia lui Liviu.

Ponta il ameninta pe liderul PSD cu publicarea de noi fotografii in care apare alaturi de statul paralel: Dragnea o fugarea pe Kovesi cu soriciul

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminica, la Targu-Jiu, ca, de fiecare data cand Liviu Dragnea va mai spune ca se lupta cu statul paralel, va publica noi imagini in care presedintele PSD apare in compania lui George Maior, a Laurei Codruta Kovesi si a lui Florian Coldea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )